Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğiniz markaya bakacağım . Teşekkür ederimPark kesinlikle
Kaliteli bir markanın park beşiği elele güzel diyorlar hatta her yere taşırsın her anlamd güzel
Ben ahşapları çok beğeniyordum ama biraz araştırınca park yatak aldım nasıl olsa büyüyünce oda yapıcaz. Park yatağın taşınması kolay bebek içinde hareketlenip kenarlardan tutup kalkmaya çalıştığında düşerse yumuşak olduğu için canı da acımaz :)Kararsızım . Park beşik mi ahşap beşik mi karar veremedim . Benm aklımda biraz büyünce oda yapmak vardı . O yüzden takım almak istemiyorum . Bı yatak bir dolap, çekmeceli dolap veya. Sizin de önerilerinize açığım.
Park beşiğin markası nedirBende ikiside vardi ama ahsap 5 6 ay anca yatar sonra park yataga gectik biz .. ahsap cok gereksiz ama ilk zamanlar cok isimi gordu heryere ceke ceke goturdum yenidognken ev icinde illa bi tane alacaksaniz park yatak candır odalarida olmasina ragmen 2 cocugumda park yatakta buyudu kizim 27 aylik hala yatiyor park yatakta
Benim beşiğin ölçüsü de aynı. Yatak koruyucu minderde koyunca beşik daracık oldu. Dar olması sıkıntı olmadı mı sizde? Benim oğlan baya deli yatıyor onun içinde düşünemiyorum. En çok da enlemesine yatıyor park yataktaBen 60*120 ölçülerinde ahşap beşik almıştım kademeli olanı tercih edin eğer ahşap alacaksanız görüntü olarak park beşiğe
Göre daha şık görünüyor benim ikizlerim 3.5 yaşına kadar ahşap beşikte yattılar sonra baza aldık kademeli olsun ki bebek hareketlendiğinde kademesini en alta indirin düşme ihtimali ortadan kalksın şimdi 3. Bebeğimi bekliyorum yine aynı beşiği kullanacağım
benim kizim cift kisilik yataga zor sigiyo enlemesine butun gece donerek uyuyorBenim beşiğin ölçüsü de aynı. Yatak koruyucu minderde koyunca beşik daracık oldu. Dar olması sıkıntı olmadı mı sizde? Benim oğlan baya deli yatıyor onun içinde düşünemiyorum. En çok da enlemesine yatıyor park yatakta
Kenarlara örgü yatak koruması almıştım ben hiçbir sorun yaşamadık 3.5 yaşa kadar da uyudular hatta biraz büyüdüklerinde kenarındaki asansörü indirmiştik kendiler girip çıkıyorlardı ilk doğduklarında da kenardaki asansörü tamamen indirip anne yanına bitiştirdik anne yanı beşiği gibi kullandık bende yanlarında yatıyordum ama onlar kendi beşiklerinde ben kendi yatağımda yattım sanırım bu yüzden beşiklerine alışma konusunda hiç sorun yaşamadılarBenim beşiğin ölçüsü de aynı. Yatak koruyucu minderde koyunca beşik daracık oldu. Dar olması sıkıntı olmadı mı sizde? Benim oğlan baya deli yatıyor onun içinde düşünemiyorum. En çok da enlemesine yatıyor park yatakta
Benimki de aşırı dönüyor tam tur atiyor resmen. Yatakta her yere başı değiyor öyle soyliyim ben yatağa almıyorum ama. Yatağı hemen yatağımın ayak ucunda. Sadece bir kaç kez sabaha karşı altını açmak için yatağıma yatirdigimda uyuyakaldı ve bende uyanmasın diye bıraktım öyle ama etrafına yastık diz,yatak kenarına en yakın yere yatıp düşmesin diye siper ol derken ben mahvoldum en son öyle uyuyakaldiginda bana yatmak için 15-20 cm eninde bir yer kaldı. Oğlumu kurtardım ama ben düşüyordum yataktanbenim kizim cift kisilik yataga zor sigiyo enlemesine butun gece donerek uyuyor
Park beşik aldım, ahşap beşiği kullanışlı bulmuyorum. Kafasını orasına burasına çarpmasın diye etrafını yastıklarla çevirmek zorunda olmak istemedim.Kararsızım . Park beşik mi ahşap beşik mi karar veremedim . Benm aklımda biraz büyünce oda yapmak vardı . O yüzden takım almak istemiyorum . Bı yatak bir dolap, çekmeceli dolap veya. Sizin de önerilerinize açığım.
Takım almayacaksan park beşik en iyisi kolay taşınıyor oraya buraya çekmen gerekirsaie rahat olur hemde başka öocuk düşünürseniz evde muhafaza etmek için daha portatifKararsızım . Park beşik mi ahşap beşik mi karar veremedim . Benm aklımda biraz büyünce oda yapmak vardı . O yüzden takım almak istemiyorum . Bı yatak bir dolap, çekmeceli dolap veya. Sizin de önerilerinize açığım.
Kraftındı 7 senelik hala taş gibi duruyorPark beşiğin markası nedir