• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım

Interbus yaptım geçen senelerde, 18 Avrupa ülkesi gezdim dediğiniz ülkeler dahil. :) Başka öneriniz varsa memnuniyetle alırım.
oo baya bir gezmişsin sen ya:))
tabi gidecek yer kalmayınca safarilere geçmişsin.
sinek böcekten huylanıyorsan safari iyi bir seçim değil.
hakikaten böyle bir merakın var mı da safari düşündün?
Mısır ı düşünmezmisin :))

Kenya, Nairobi'ye bakmıştım. Dubai'yi hiç düşünmedim ya iyi fikir. Daha pahalı değil mi? Nasıl fiyatlar bilginiz var mı?
Daha pahalı kesinlikle değil, yanlış hatırlamıyorsam 1500€ ya 7-8 gün.
alelade yerlerde kalmadık :) lükse doyup dönersiniz sizde :) ama sadece Dubai ise 7-8 gün biraz fazla olabiliyor, daha kapsamlı olan turlar var bir inceleyin, tavsiye ederim :)

Ay Malezya çok muhafazakar değil mo ehehe.
malzezyanın muhafazakar kesmi çok yüksek evet velhasıl turizm cenneti olması da bir o kadar eşdeğer ;)
okyanus kıyısı 28 sabit derecesi yağmurları yeşillikleri hem malezyaya gitmişken singapuru da gezersin ;)

Safari çok çok pahalı

Lakib ben üniversitedeyken haydi kampa diye bir gençlik kampına gittim arkadaşlarımla, fethiyeye

Her güne bir aktivite koymuşlar, rafting, doğa yürüyüşü, tekne gezisi, yamaç paraşütü...

Safari değil ama macera tatili istersen fethiye ölüdeniz süper. Yerel tur şirketlerinin tonla aktivitesi var istediğine gidersin

Üniversite bitti ya alırlar mı beni acaba? Gençlik kamplarını biliyorum, Ölüdeniz'e ömrü hayatımda bir kere gidebildim ama yine gitsem keşke.

Dubai her yerden daha pahalı çünkü her şey milyonerlere ultra zenginlere göre ayarlanmış

Uygun fiyatlı otel bulabilirsen tavsiye ederim çok egzotik çok güzel

Benzeri egzotik bir yer istersen Tel Aviv derim

Mmhh ay çok güzel öneriler geldi ya. Booking de kapandı artık otel ayarlamak nanay. Turlar da çok kazık geliyor ne yapsam bilemedim.

Üniversite bitti ya alırlar mı beni acaba? Gençlik kamplarını biliyorum, Ölüdeniz'e ömrü hayatımda bir kere gidebildim ama yine gitsem keşke.

Alabilirler

Lakin otele gitseniz de olur
Tur şirketleri sabah gelip otelde alıyor
Bir sürü tur şirketi var ayarlaması çok kolay
Bir gün aktivite yapın bir gün denize girin dinlenin ohhh mis

oo baya bir gezmişsin sen ya:))
tabi gidecek yer kalmayınca safarilere geçmişsin.
sinek böcekten huylanıyorsan safari iyi bir seçim değil.
hakikaten böyle bir merakın var mı da safari düşündün?
Mısır ı düşünmezmisin :))

Ya aslında huylanacağımı düşünmemiştim burada yazınca huylandım :) Kardeşim de gaza getirdi çok fantastik bir deneyim olur gidelim de gidelim diye ama parası da az buz değil bir de paranla rezil olmak var. Mısır da olur ama durumlar sakin mi oralarda bir aralar karışıktı.

Üniversitedeysen kesinlikle Interbus yapabilirsen yap çok öneririm, arkadaş grubuyla çok eğlenceli oluyor. :)

Çok geç :(
Olsun artık bir iki arkadaşla seneye düşünüyoruz ama :) Üniversitedeki gibi olmasa da yine de eğlenceli olur ya :)

Tayland a git :KK53:
Brezilya nin da Rio de Janeiro ve Fortaleza şehirleri uygundur :rolleyes:

Edit : tövbe est. millet de beni meraklisi sanacak o_O

Daha pahalı kesinlikle değil, yanlış hatırlamıyorsam 1500€ ya 7-8 gün.
alelade yerlerde kalmadık :) lükse doyup dönersiniz sizde :) ama sadece Dubai ise 7-8 gün biraz fazla olabiliyor, daha kapsamlı olan turlar var bir inceleyin, tavsiye ederim :)

İnceleyeyim hemen, çok teşekkür ederim. :)

Ben olsam Küba ya giderdim

Küba hiç aklımda yoktu ama bakabilirim evet. :) Uçak biletleri pahalı sanırım ama tam detaylı bilmesem de.

Para biriktirince ilk gideceğim yerler Meksika ve Singapur. Özellikle Cancun' u çok merak ediyorum.

Malezya-Singapur önerisi geldi mantıklı evet düşünüyorum ben de an itibariyle. Teşekkürler. :)

Antalya Belek'teki ultra her şey dahil otelleri tavsiye ederim. Günlüğü 700-800 TL falan.. Bütün gün yeme-içme her şey sınırsız, patisserieyi falan istediğin zaman kullanır, bol bol tatlı macaron yersin:dondurma:

Biz genelde ayda bir öyle otellerden birine gidiyoruz 3 günlüğüne falan. Yurtdışına hiç çıkmadık. Spası, kapalı havuzu, hamamı, saunası falan derken süper dinlenip dönüyor insan. Gitmek istersen 1-2 otel önerebilirim ;)

Dubai yazmış bi kaç kişi ama oraya giden herkes oranın inanılmaz pahalı olduğundan dem vuruyor. Orası da sana kalmış artık :)

bu arada sevgili astoria farklı bir bakış açısı da sunmak isterim araban yoksa ben külüstürümü 13.000 tl ye aldım :KK70:

malzezyanın muhafazakar kesmi çok yüksek evet velhasıl turizm cenneti olması da bir o kadar eşdeğer :KK66:
okyanus kıyısı 28 sabit derecesi yağmurları yeşillikleri hem malezyaya gitmişken singapuru da gezersin :KK66:

Arabam var ailem sağ olsun, onlar olmasa imkansızdı. :) Malezya-Singapur aklıma yattı gibi şu an ya, turlara bakıyorum bir şeyler çıkar umarım.

Back
X