cicioz Guru Kayıtlı Üye 5 Nisan 2009 361 0 296 İzmir 10 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #1 kızlar daha önce acıldı mı bu topik bilmiyorum ama kararan gümüş kolye yüzük vs ler için bildiğimiz cif kremi öneriyorum,beyaz olanından...
kızlar daha önce acıldı mı bu topik bilmiyorum ama kararan gümüş kolye yüzük vs ler için bildiğimiz cif kremi öneriyorum,beyaz olanından...
falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 11 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #2 ayrıca aklınızda bulunsun, sigara paketlerindeki yaldızlı kağıdı sigara külüne batırıp gümüşlerinizi ovarsanız anında parlatıyor
ayrıca aklınızda bulunsun, sigara paketlerindeki yaldızlı kağıdı sigara külüne batırıp gümüşlerinizi ovarsanız anında parlatıyor
cicioz Guru Kayıtlı Üye 5 Nisan 2009 361 0 296 İzmir 27 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #3 Roxelanne .!.: ayrıca aklınızda bulunsun, sigara paketlerindeki yaldızlı kağıdı sigara külüne batırıp gümüşlerinizi ovarsanız anında parlatıyor Genişletmek için tıkla... kötü kokmuyo mu canım??-tatlicadiarzu-
Roxelanne .!.: ayrıca aklınızda bulunsun, sigara paketlerindeki yaldızlı kağıdı sigara külüne batırıp gümüşlerinizi ovarsanız anında parlatıyor Genişletmek için tıkla... kötü kokmuyo mu canım??-tatlicadiarzu-
falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 27 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #4 e tabi biraz oluyor hemen 2dk da sudan geçiriorum hafif sabunlayıp
Zeynocan Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2008 1.039 115 123 2 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #5 ama cif in içinde mermer tozu var, biliyosunuzdur. ocağımın çizilmesinden daha çok üzülürüm gümüşlerimin çizilmesine...
ama cif in içinde mermer tozu var, biliyosunuzdur. ocağımın çizilmesinden daha çok üzülürüm gümüşlerimin çizilmesine...
A alekto Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2010 75 1 0 Diğer 2 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #6 cicioz .!.: kızlar daha önce acıldı mı bu topik bilmiyorum ama kararan gümüş kolye yüzük vs ler için bildiğimiz cif kremi öneriyorum,beyaz olanından... Genişletmek için tıkla... birde ben arkadaşımdan öğrendim. kararan gümüşlerinizi kolye bilezik yüzük vs..,bir kaba koyun. bildiğimiz herhangi bir bulaşık deterjanını biraz dökün suya. beraber gümüşlerle , kaynatın. pırıl pırıl oluyor
cicioz .!.: kızlar daha önce acıldı mı bu topik bilmiyorum ama kararan gümüş kolye yüzük vs ler için bildiğimiz cif kremi öneriyorum,beyaz olanından... Genişletmek için tıkla... birde ben arkadaşımdan öğrendim. kararan gümüşlerinizi kolye bilezik yüzük vs..,bir kaba koyun. bildiğimiz herhangi bir bulaşık deterjanını biraz dökün suya. beraber gümüşlerle , kaynatın. pırıl pırıl oluyor
keremce_ ^yavru kuşum^ Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2010 2.232 3 66 Giresun 3 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #7 ben de bir tv programında görnüştüm.sanırım derya baykaldaydı.gümüşleri muzun kabuklarıyla ovalayınca çok güzel parlıyormuş...
ben de bir tv programında görnüştüm.sanırım derya baykaldaydı.gümüşleri muzun kabuklarıyla ovalayınca çok güzel parlıyormuş...
Ultraviyole Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 601 6 46 Diğer 7 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #8 keremce_ .!.: ben de bir tv programında görnüştüm.sanırım derya baykaldaydı.gümüşleri muzun kabuklarıyla ovalayınca çok güzel parlıyormuş... Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım bunu Derya Baykal'da yok yok zaten maşallah :hulya:
keremce_ .!.: ben de bir tv programında görnüştüm.sanırım derya baykaldaydı.gümüşleri muzun kabuklarıyla ovalayınca çok güzel parlıyormuş... Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım bunu Derya Baykal'da yok yok zaten maşallah :hulya:
oykumruyam Öyküm abla olduuu:) Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 3.016 36 358 Diğer 3 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #9 ben diş macunuyla ovuyorum
zekiyim Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 881 8 46 Diğer 30 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #10 öykum resmine bayildim cok guzel....avatar resmini diyorum...
kedijik CüMLe_-_MüHeNDiSi Kayıtlı Üye 17 Şubat 2008 2.724 2 158 46 Konya 30 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicioz #11 Cif sayesınde bır gumus şekerliğim çizik içinde kaldı. Uzun zamandır sıgara kulu kullanıyorum pırıl pırıl oluyor.
Cif sayesınde bır gumus şekerliğim çizik içinde kaldı. Uzun zamandır sıgara kulu kullanıyorum pırıl pırıl oluyor.