sıyah yakısır sana bence ..
siyahtan benim icim yandi ya dene diyemiyorum sana
ama ben kendim birseyi kafaya koyarsam icimde kalmasin diye yaparim bak sonunda da gözümü kirpmadan kestim saclarimi:)) yakismasini yakismisti ama hem ben garip hissettim siyah alisik olmadigim icin hemdesaclarimi mahvettiama sükür simdi iyi oldusaclarim kökten kesilince kendine geldi :)))
canim senin koydugun resimde cok güzel boncuk gibi mavis gözleri var bna gitmis bu renk ama bu kadar acik renk bana gidermi bilmem
cok sagol canim bende beynedigim resimleri cektim kuförün katolagunda yoksa gösterecegim
bu sefer insallah hüsrana ugramam:)
platin sana gidebilir ama yaşını büyüteceği bir gerçek. benim saçım da platine yakın. ama şu var ki bu rengi her kuaför beceremiyor. bu konuda başarılı bir kuaför bulman gerekir...
bakımı çok zor mu peki bir de ben her gün düzleştirici ile saçını düzleştiren biriyimCADIARZU
Bence kendi saç rengin daha güzel..Birden 5-10 yaş büyük görünmek istiyorsan sen bilirsin tabi..Okypete nin de dediği gibi her kuaför iyi boyayamıyor..Hele hele açık tonlar isteyip beceriksiz bir kuaförün eline düşersen saçların daha kötü olur..
bir kere kuaförünü iyi seçeceksin ki,saçını yıpratmadan, bu derece açık bir ton elde etsin. saçında boya olmaması şansın. sık ve geniş röflelerle istediğin görünümü elde edebilirsin. ve saçta boya olmadığı için de tonda kızıllaşma olmaz...ben hep kendi saçımın üstüne bu ton röfleyi yaptırıyorum. o yüzden de istediğim ,tona ulaşıyorum.
ve bakım şart. her banyodan sonra bakım kremlerimi kullanırım. ben düzleştirici çok kullanmam. saçım doğal su dalgası,genelde öylebırakırım.. o da yıpranmayı engelliyor tabii.
hergün o derece açılmış saca düzleştiri yapılması, doğru değil. direkt ısıyla saç birebir temas halinde. zaten o derece açılmış olan saçı kopartabilir bu işlem.
18 yaşındayım. 2-3 yıldır saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum. ama annem babam falan saçlarım yıpranır diye izin vermiyorlar. ama annem röfle yaptırabilirsin diyor, onu da ben istemiyorum, ama illa ki değişiklik istiyorumiçimde ukte kaldı biraz olsun hevesimi almak için doğal yollarla açmayı denedim bana fayda etmedi ne yapacağımı iyice şaşırdım :1no2:
en iyisi okula gittiğimde ailemden habersiz siyaha boyatmak :uhm:
Çok küçükmüşsün henüz..Sabret bence..Erken yaşlarda saçlarında köklü değişiklikler yaparsan zamanla yıpranır ve pişman olabilirsin...Ayrıca saç modelin gayet hoş,doğal rengi de hoş bence....
saçının rengi çok güzel aslında,siyahtan vazgeçtiğin an kendi rengine döndürmen oldukça zor olacak. bende bir ara yapmıştım mavi siyahı,dönene kadar öldüm. işin aslı,kaşlarım açık renk olduğundan peruk gibi
durdu. herkese siyah yakışmıyor. sana gidebilirmi bilemiyorum. ya yakışmazsa.
evet bu tür köklü değişimler yapmak için gerçekten erken ben de farkındayım ama bu yaşlarda nasıl heves edildiğini bilirsiniz beni anlıyorsunuzdur :çok üzgünüm:
ben çeşitli saç rengi değiştirme programlarıyla denedim çok harika olmasa da güzel oldu en azından doğal saçımdan bıktığım için bana değişik ve güzel geldi. siyah ve gri tonlarında makyaj yapıyorum yüzümün soluk durmasını engellerim ama herkes siyahtan dönmen çok zor diyor, ben de kendi kendime neden siyahtan dönmek isteyeyim ki diyorum. çünkü gerçekten çok seviyorum ve ışıl ışıl görünüyor.
peki doğal yollarla saç rengini koyulaştırmak hakkında bir fikrin var mı? bu forumda birkaç yazı okudum bunun hakkında ama ne kadar doğru bilmiyorum...?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?