saç renklerimiz neredeyse aynı ve bunca yıl boyattığıma pişmanım,kuaförler dahil herkez çok beğeniyor..ben hariç..bana biraz koyu geliyor ama çevremden sakın boyatma bu halin daha iyi gibi sözleri duydukça bunca yıl sarı gölge attırdığım saçlarım için pişmanlık duyuyorum..siyahı hiç düşünme zaten..papatya suyunun bir takım zararlarını okumuştum bu yüzen bende yapmaktan vazgeçtim ama şimdi hatırlayamıyorum zararlarını..netten bi araştır istersen..
valla siyah saci hic tavsiye etmem ben yaptirdim sonunda kökten kazimak zorunda kaldim.yandi saclarim uzamaya yön tutuncada koptu kökten mecbur sifira vurdum saclarimi
sonra siyahtan dönmeside zor oluyor yaptirsan baska renk yaptir birde bir kac yikamada cikanlardan oolsun bir bakarsin nasil olcak diye
gercekten kazittim canim
2 yil oldusimdi ancak omuzumda oldu bende akillanmadim benim sacimda kumrak bende bu sefer pilatin sarisina taktim ama bakiyorum kiminde cok acikk hic güzel durmuyor benim yapmak istedigimin de resmini koyarim simdi.
siyah sert durur bence...
renginiz güzel...
himmm düzse bilmiyorum ama acik renkler genelde dalgali sacda cok güzel duruyor koyu renklerde düz sacda gibi geliyor bana
iki yılda yine iyi uzamış canım saç uzatma formüllerini uygula istersen faydalı oluyor.ben platin sarısını kısacık saçta çok seviyorum aslında.senin üzerinde nasıl durur bilemem açık tenlilere çok yakışıyor gerçekten.dipleri çıkınca daha güzel oluyor hatta(bence).yerimseniben
bence boyama böyle daha iyi
beyaz tenliyim bende kendi sacim kumral.bir iki haftaya kadar yapticam bende koyarim resim.
hic duymadim canim ya denedin mi hic sen cevizin kabugu yesilken daha bizim agac vardi alirdik kirinca ellerimiz kina yakmis gibi olurdu o yesilleri ezip bu yaglarla karistirir sürersen koyulasma olur canim sonrada zamanlar geri kendi sac rengine döner.birde yaptigi rengi begenmezsen o var yanasil bir sonuc cikcak bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?