hemen başka bir bakıcı aramaya başla ve güvenebileceğin birini bulduğun anda da bırak bu kadını tabiki onun için maddiyat önemli ama unuttuğu bir şey var o da bu çocuk senin demekki ihtıyacı yok senin anneliğini kullanıyor bence biliyor ki dayanamıyacaksın3 ay once bakicimizla 1,5 yasindaki ogluma benim evimde 600 tl+yol parasi'na bakmak uzere anlastik.Evimize minibüsle 20 dk mesafede oturuyor.Gecen gun esinin kendisini minibusteki adamlardan kiskandigini evde islerin kaldigini soyleyerek esinin cocuga kendi evimizde bakalim istedigini soyledi.kadin benimle calismaktan memnun, cocuga iyi bakiyor.Fakat evleri ters yonde ve arabamiz yok.bakicinin cocuklarinida dusunerek yaz tatilinde 3 ay getirebilirim ancak surekli getiremem soz verdiniz yari yolda birakmayin dedim anlastik.Ertesi gunde maasi 800 tl yapin diyor.% 33 zam istiyor.buda bizi maddi anlamda cok yipratir.bir yanim cocugun alisti duzenini bozma herseyi kabul et diyor.bir yanimda cocugu alistirip pazarlik yapiyorlar maddi manevi kendini somurtme, yipratma, taviz tavizi doguracak diyor.sartlarini kabul etsemde hep eve getirmeye zorlicaklar ve bir yerde kopacak.3 ay evlerine gotursem ya sonra bakamam derse? cocugun alismasi daha zor olacak.
yoo konuyu eksik anlatmışsın, yalan yere kadının aldıgı paranın yarısını kesen sen değil misin?
İstemiyor işte seninle çalışmak ki haklı da. kibarlığından önune mazeret sunuyor.
madem bu kadar önemliğydi bu kadın, kıymetini bilecektin.
gayet iyi olmuş.
Aynı kişiler mi?yoo konuyu eksik anlatmışsın, yalan yere kadının aldıgı paranın yarısını kesen sen değil misin?
İstemiyor işte seninle çalışmak ki haklı da. kibarlığından önune mazeret sunuyor.
gayet iyi olmuş.
Aynı kişiler mi?
O konuda bakıcıya hak vermiştim bence de kadın o olaydan sonra konu sahibi ile çalışmak istemiyor.
Konu sahibini ya da bakıcıyı tanıyor musunuz
yoo konuyu eksik anlatmışsın, yalan yere kadının aldıgı paranın yarısını kesen sen değil misin?
gayet iyi olmuş.
Bakıcının işine hemen son ver.Sakın taviz verme.Ardı arkası kesilmezçBöyle bir insana da çocuğunu emanet etme.Sen çocuğunun 3 aylık düzeninden bozulacağından korkuyorsun.Bu kadın seni pat diye 6 ay sonra da ortada bırakır.3 ay once bakicimizla 1,5 yasindaki ogluma benim evimde 600 tl+yol parasi'na bakmak uzere anlastik.Evimize minibüsle 20 dk mesafede oturuyor.Gecen gun esinin kendisini minibusteki adamlardan kiskandigini evde islerin kaldigini soyleyerek esinin cocuga kendi evimizde bakalim istedigini soyledi.kadin benimle calismaktan memnun, cocuga iyi bakiyor.Fakat evleri ters yonde ve arabamiz yok.bakicinin cocuklarinida dusunerek yaz tatilinde 3 ay getirebilirim ancak surekli getiremem soz verdiniz yari yolda birakmayin dedim anlastik.Ertesi gunde maasi 800 tl yapin diyor.% 33 zam istiyor.buda bizi maddi anlamda cok yipratir.bir yanim cocugun alisti duzenini bozma herseyi kabul et diyor.bir yanimda cocugu alistirip pazarlik yapiyorlar maddi manevi kendini somurtme, yipratma, taviz tavizi doguracak diyor.sartlarini kabul etsemde hep eve getirmeye zorlicaklar ve bir yerde kopacak.3 ay evlerine gotursem ya sonra bakamam derse? cocugun alismasi daha zor olacak.
Önce konu sahibini ya da bakıcıyı tanıdığınızı düşündüm ama konu sahibinin eski konularına bakınca yorumunuzu çok daha iyi anladım. Benim oğluma da 4 yıl bakıcı baktı. Yaz tatillerinde 15 gün izin kullandığında dahi parasını asla kesmedim. Biz nasıl ki yılda 2-3 hafta ücretli izin kullanıyorsak, onun da ücretli izin yapma hakkı var.
nasıl yanı parsınımı kesmiş,başka bir yerde konumu var :)eğer öle ise tebrikler sana bizde burda yorum yapıyoz,hiç sevmem mektubun sonunu anlatan insanlarıyoo konuyu eksik anlatmışsın, yalan yere kadının aldıgı paranın yarısını kesen sen değil misin?
gayet iyi olmuş.