• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar veremedim (resimli)

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.456
5.311
198
Merhaba hanımlar;

Uzun zamandır aklımda olan zirkonyum konusunu bugün devreye soktum ve doktorla görüştüm. Öndeki dişimin yapılacağnın söyledi. Bende istediğim diş şekillerini kendisine gösterdim. 'Tamam yaparız ama sonradan kazık gibi şikayet edersen ne yaparız' dedi. Bu şekilde yaptırıp deneyimli var mı aramızda? Kendi resmi ve sonrasında da istediğim diş resimlerini atıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• 03.JPG
    03.JPG
    31,8 KB · Görüntüleme: 209
  • 02.JPG
    02.JPG
    15,5 KB · Görüntüleme: 205
  • 01.JPG
    01.JPG
    12,4 KB · Görüntüleme: 218
Merhaba hanımlar;

Uzun zamandır aklımda olan zirkonyum konusunu bugün devreye soktum ve doktorla görüştüm. Öndeki dişimin yapılacağnın söyledi. Bende istediğim diş şekillerini kendisine gösterdim. 'Tamam yaparız ama sonradan kazık gibi şikayet edersen ne yaparız' dedi. Bu şekilde yaptırıp deneyimli var mı aramızda? Kendi resmi ve sonrasında da istediğim diş resimlerini atıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sizin ağız yapiniza en son resimdeki uyar

çok uzun yaptırmayın dudaklar yeterince dolgun, burun da kalkık değilse çok çirkin ve yapay görünüyor.

Dişleriniz gayet iyi görünüyor neden yaptırmak istiyorsunuz? Aşırı biçimsiz değil. Kaplama mı yapılacak?

Ben dişlerinizde estetik olarak çok kötü bir şey göremedim. diğeri çok yapay duruyor.

annem yaptırdı zirkonyum kaplama ve sürekli beyazlatıyor dişlerini o da ciddi bir maliyet istiyor renk olarak a2 seçmişti sanırım,onunki çok beyaz olduğu için sürekli diğerlerini beyazlatmak zorunda kalıyor bu konuda dikkatli olun bence.

ve attığınız ilk kaplama "ben kaplamayım" diye bağırıyor bence onu düşünmeyin bile.

Back