- 18 Nisan 2020
- 19
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi eykoronasenkimsinyav
-
Artık bu bizim zevklerimizin de dışına çıktı asla yapmam dediğimiz TikTok videolarını bile izlemeye başladık yanı anlayacağın ne olursa :)Zevklerinizi bilemeyiz. Bu soruları aynen ona sorun.
Hahahah denedikkkk ama ben beceremiyorum :)))Pubg oynayın sevmeyen erkek yoktur :)
Aynı anda filmi açıp bi yandan telefondan falan yorumlamak gibi :/filmi nasıl beraber izleyeceksiniz?
oyun olabilir.
1aydir en çok yaptığımız şeydiryapın birer kahve, açın görüntülüyü , farz edin ki cafedesiniz
Sanal se.s
Aynı anda filmi açıp bi yandan telefondan falan yorumlamak gibi :/
Su günlerde saçma olan her şey normal geliyor artık:) teşekkürler bakacagimmbilemedim çok saçma bence:)
face de kelimelik var onu oynayın.
Beraber olmanız ne şanslı :) hahah teşekkürler denenicek:))Valla biz ayni evdeyiz ama yaptigimiz seyler birbiz muzik acip halay cekiyoruz dans ediyoruz çildirdik evde sizde muzigi acip karsilikli goruntulu cildira bilirsiniz
Bide espirisine sanki gurbette gibi mesaj ata bilirsin şoyle en komigindenBeraber olmanız ne şanslı :) hahah teşekkürler denenicek:))
Valla biz ayni evdeyiz ama yaptigimiz seyler birbiz muzik acip halay cekiyoruz dans ediyoruz çildirdik evde sizde muzigi acip karsilikli goruntulu cildira bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?