- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- Konu Sahibi pembekizpembe
adam kendini evli zannetmeye başlamış zannımca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu akşam dışarda oturup konuşcaz ciddi bi şekilde kavga etmeden güzelce derdimi anlatıcam beni anlarsa bende anlayışlı olcam fakat yine anlamayıp işten sıyrılmaya uğraşırsa bilmiyorum sanırım yavaş yavaş uzaklaşıcam..Önünüzde iki yol;
Birincisi; aşk bitti ama sevgi, sadakat, bağlılık, alışkanlık var diyorsun. Evlendiğinde de aynen böyle olacak. Bunu bile arayıp bulamayan çok insan var. Ki ben bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum elbet o okul bi gün bitecek.
İkincisi: sizin için heyecanlı romantik ilişkiler, sadakat, sevgi, bağlılıktan daha önemliyse, 3-5 yılda bir ayrılıp yeni bi aşka yelken açmanız gerecek.
Özetle gerçek şu ki, aşk biter sevgi, saygı, sadakat baki kalır. Sizi aldatmadigina, sevdiğine emin olduğunuz bi adamı sırf hayat onu yordu diye terketmek bana bencilce geldi.
Bence evet biraz uzaklaşın ama göz dağı vermek için değil, dinlenmesi için. Bu süreçte siz de kendi hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz.
Yaşın çok genç. Gencecik, pırıl pırıl bir insansın ve bu yaşta seninle ilgilenmeyen, senin ilgine de fazla karşılık vermeyen bir adamın kahrını, onu çok seviyor olsan bile neden çekesin? Eğer bu durum çözülmez ve sana istediklerini vermezse ondan ayrıl, benim tavsiyem bu. Dışarıda sana ilgi gösterebilecek ve yeniden gönlünü kazanabilecek bir sürü erkek var. Daha evlenmeden evlilik hayatının en can sıkıcı yüzüyle karşılaşmışsın, sence senin bunu yaşamaya hakkın var mı? Sen bu genç yaşında bunu hakediyor musun? Bu adam böyle yapa yapa senin de içini çürütür. Yorgunluk falan bahane, insanın ilgisi varsa zaten ilgi gösterir sevdiğine. Bu çocuk daha bu yaşta bu kadar enerjisizse yarın öbür gün otuz-kırk yaşını geçince ne yapacak? Hem çalışıp hem okuyan tek kişi kendisi değil. Adam hayatı kaçırıyor resmen ve sana da kaçırtıyor. Ben kadınlarımızın ilgi görmek için bu kadar fedakarlık yapmasına (buna giyinip süslenmek de dahil) yemin ediyorum uyuz oluyorum. Hep kadın çabalıyor, hep kadın. İçi geçmiş bir adamları uyandırmak için hep bizim kadınlarımız çabalıyor. Biraz deneyin kendinizi fazla yormadan, baktınız olmuyor herkes yoluna gitsin bence. Sen daha hayatının baharındasın, bunları haketmiyorsun yani. Mutlaka hayatında biri olmak zorunda değil, insan kendi kendine de mutlu olabilir ama en azından yorulmaz, bi fedakarlık yapacaksa da başkası için değil kendisi için yapar.bu akşam dışarda oturup konuşcaz ciddi bi şekilde kavga etmeden güzelce derdimi anlatıcam beni anlarsa bende anlayışlı olcam fakat yine anlamayıp işten sıyrılmaya uğraşırsa bilmiyorum sanırım yavaş yavaş uzaklaşıcam..
peki siz evde değilken başka yerdeyken sizi arıyıp soruyo mu? ilgileniyo mu?klasik erkek lafları çok çalışıyorum yoruluyorum niye biraz anlayışlı olamıyosun hep beni suçluyosun tarzında kavgaya dönüyor sonunda yine alttan alan ben oluyorum tamam diyorum susuyorum ama işte içime ata ata büyüyor böyle gider bişeyler değişmezsede bitirmeyi düşünüyorum daha bu yaşta bukadar yoruldum bi ilişkide
Adam kendini evli sandigi icin salmis. Evlendikten sonra cikmasi gereken gercek yuzu evlenmeden cikmis.
aynen öyle artık kendine bakmıyoda ben sürekli bakımlı güzel görünmek için uğraşıyorum gerçekten elimden geleni yapıyorum o gelceği zamanlar hoş görünmeye çalşıyorum anlaarsınız oysa geliyor eşofmanlarını giyip oturuyor daha 23 yaşındayım ben ya bu bukadar erken olmamalıydı :)
Belki şarap sevmiyordurşarap alıyorum 2.bardağını içerken esniyor uykusuzluktan ölcem diyip gidip yatıyor
Merhaba arkadaşlar siteye 5 dakika önce üye oldum. Uzun zamandır canımı sıkan bir olay var sadece içimi dökmek yorumlar almak istedim. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Yaklaşık 3-4 aydır bana karşı uzak soğuk. Eskiden beraber kaldığımızda iyi vakit geçirirdik yemek yapardık 1 şişe şarap açardık müzik dinler film izlerdik kısacası onunla olmaktan keyif alırdım. Bana kendimi güzel ve iyi hissettirirdi. bu yılsa birlikte hiçbirşey paylaşamaz olduk. Sadece kendi başına televizyon izliyor (ki ben tv izlemekten nefret ederim) telefonunda oyun oynuyor arada bi dönüp 2 cümle kuruyo sonra yine devam. Eskiden gece 2 den önce uyumazken şimdi en geç 10.30 da gidip uyuyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum arada güzel bi sofra hazırlıyorum giyinip süsleniyorum eski günlerdeki gibi şarap alıyorum 2.bardağını içerken esniyor uykusuzluktan ölcem diyip gidip yatıyor. Anlayış göstermeye uğraşıyorum çünkü kendisi hem çalışıp hem okuyor ama değişen ne daha önceki yıllardada aynı iş aynı okuldu. Beni kızların daha iyi anlayacağından eminim. Bir kadın gerçekten ilgisiz bırakılmamalı. Onu çok sevmeme rağmen yavaş yavaş soğumaya başlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumu olan olursa çok memnun olurum.[/QUOTE genelde erkekler evlendikten sonra böyle oluyo .sizde artık bu kadar zamandan sonra monotonluğa adım atmışınız ::))
Evlilik dediğin olay budur . Bir süreden sonra monotonlaşır Maalesef