- 18 Mart 2016
- 47
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi pembekizpembe
hepsi aynı bence yaYivis yivis boyle sumuk gibi yayiliyorlar
Ayyyy kendi benzetmemden midem kalkti gece gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi aynı bence yaYivis yivis boyle sumuk gibi yayiliyorlar
Ayyyy kendi benzetmemden midem kalkti gece gece
Aşkın ömrü 3 yıldır zaten...Merhaba arkadaşlar siteye 5 dakika önce üye oldum. Uzun zamandır canımı sıkan bir olay var sadece içimi dökmek yorumlar almak istedim. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Yaklaşık 3-4 aydır bana karşı uzak soğuk. Eskiden beraber kaldığımızda iyi vakit geçirirdik yemek yapardık 1 şişe şarap açardık müzik dinler film izlerdik kısacası onunla olmaktan keyif alırdım. Bana kendimi güzel ve iyi hissettirirdi. bu yılsa birlikte hiçbirşey paylaşamaz olduk. Sadece kendi başına televizyon izliyor (ki ben tv izlemekten nefret ederim) telefonunda oyun oynuyor arada bi dönüp 2 cümle kuruyo sonra yine devam. Eskiden gece 2 den önce uyumazken şimdi en geç 10.30 da gidip uyuyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum arada güzel bi sofra hazırlıyorum giyinip süsleniyorum eski günlerdeki gibi şarap alıyorum 2.bardağını içerken esniyor uykusuzluktan ölcem diyip gidip yatıyor. Anlayış göstermeye uğraşıyorum çünkü kendisi hem çalışıp hem okuyor ama değişen ne daha önceki yıllardada aynı iş aynı okuldu. Beni kızların daha iyi anlayacağından eminim. Bir kadın gerçekten ilgisiz bırakılmamalı. Onu çok sevmeme rağmen yavaş yavaş soğumaya başlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumu olan olursa çok memnun olurum.
hiç almıcam eve artık öyle planladım :))İlişkiniz rutine bağlamış ve sıkılmaya başlamış sanırım. Ya da sizi kaybetme korkusu yok . haftada 3-4 gün birlikte kalıyormuşsunuz onu 2 hafta da bir yapın bakalım değişecek mi tavırları.
siz sonradan yapmanız gerekeni, en başta yapmışsınız. ilişkide rutinler başlamış. aslında bunu en iyi sen anlarsın. yorgun, uykusuz olabilir. hala sana aşk dolu gözlerle bakıyor mu? o önemli. bu varsa takma kafana. günün yorgunluğudur.Merhaba arkadaşlar siteye 5 dakika önce üye oldum. Uzun zamandır canımı sıkan bir olay var sadece içimi dökmek yorumlar almak istedim. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Yaklaşık 3-4 aydır bana karşı uzak soğuk. Eskiden beraber kaldığımızda iyi vakit geçirirdik yemek yapardık 1 şişe şarap açardık müzik dinler film izlerdik kısacası onunla olmaktan keyif alırdım. Bana kendimi güzel ve iyi hissettirirdi. bu yılsa birlikte hiçbirşey paylaşamaz olduk. Sadece kendi başına televizyon izliyor (ki ben tv izlemekten nefret ederim) telefonunda oyun oynuyor arada bi dönüp 2 cümle kuruyo sonra yine devam. Eskiden gece 2 den önce uyumazken şimdi en geç 10.30 da gidip uyuyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum arada güzel bi sofra hazırlıyorum giyinip süsleniyorum eski günlerdeki gibi şarap alıyorum 2.bardağını içerken esniyor uykusuzluktan ölcem diyip gidip yatıyor. Anlayış göstermeye uğraşıyorum çünkü kendisi hem çalışıp hem okuyor ama değişen ne daha önceki yıllardada aynı iş aynı okuldu. Beni kızların daha iyi anlayacağından eminim. Bir kadın gerçekten ilgisiz bırakılmamalı. Onu çok sevmeme rağmen yavaş yavaş soğumaya başlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumu olan olursa çok memnun olurum.
aramızda aşk kaldığını zannetmiyorum artık başlarda evet öyleydi ama 3 yılda aşk maşk hikaye oldu :) şuan sadece aramızda sevgi sadakat ve çokça alışkanlık var bence sence yeterlimi herşeyi göz ardı etmek içinsiz sonradan yapmanız gerekeni, en başta yapmışsınız. ilişkide rutinler başlamış. aslında bunu en iyi sen anlarsın. yorgun, uykusuz olabilir. hala sana aşk dolu gözlerle bakıyor mu? o önemli. bu varsa takma kafana. günün yorgunluğudur.
Alma tabi özlettir kendinihiç almıcam eve artık öyle planladım :))
tamam ama annenin ve erkek arkadaşının ne suçu var peki hepimizin zaman zaman sıkınları olabilir modu olmayabilir bunu anlarım yeri geliyo benimde enerjim olmuyor durduk yere ama bu aylarca sürerse bu sefer ilişkide soğumalar kopmalar oluşuyor ne yazıkki
ben 2 gün görmeyince özleyebiliyorum zaten yüzde 90 görüşelim diyen taraf ben oluyorum onun için arada özlem kalmamş sanırımarada özlem kalmamış...
beklentilerimiz farklı demekki saygı duyuyorumSende yasamadigin icin anlamiyorsun. Kafam dolu oluyor, enerjim tukeniyor. Sadece yemek yiyip uzanmak istiyorum. Ben bunu her firsatta dile getiriyorum 3 sene boyunca her sabah ayni saatte uyanmaktan eve geldigimde enerjimin bitmis olmasindan yoruldum diye. Enerji bitiyor diyorum yani pille calismiyoruz. Ayrica ikiside anlayisli insanlar ve benim icin uzuluyorlar. İki kelime edemeyecek kadar kafanin dolu oldugunu goruyor seni seven insan madem uykun var gel sarilayim diyor, opuyor hemde karsilik beklemeden bizde haftada bikac gun ayni evdeyiz bu arada. Madem empati kuramiyosun hem calis hem oku bikac sene belki o zaman anlarsin.
aramızda aşk kaldığını zannetmiyorum artık başlarda evet öyleydi ama 3 yılda aşk maşk hikaye oldu :) şuan sadece aramızda sevgi sadakat ve çokça alışkanlık var bence sence yeterlimi herşeyi göz ardı etmek için
sensizlikle tehdit et onu. tehdit et derken kötü anlamda değil yani. mecazen:). seni kaybetme korkusu var mı. açıkcası aynı evde kalma olayına karşıyım ben. ilişki laçka bir hal alıyor. fazla muhabbet tez ayrılık misali. ne ekersen onu bçersin de ve git. aklı başına gelsin:)aramızda aşk kaldığını zannetmiyorum artık başlarda evet öyleydi ama 3 yılda aşk maşk hikaye oldu :) şuan sadece aramızda sevgi sadakat ve çokça alışkanlık var bence sence yeterlimi herşeyi göz ardı etmek için
bi süre hiç üzerine düşmicem ben arayıp yazmıcam yada görüşelim demicem bakalım sonuç ne olcaksensizlikle tehdit et onu. tehdit et derken kötü anlamda değil yani. mecazen:). seni kaybetme korkusu var mı. açıkcası aynı evde kalma olayına karşıyım ben. ilişki laçka bir hal alıyor. fazla muhabbet tez ayrılık misali. ne ekersen onu bçersin de ve git. aklı başına gelsin:)
WowwEvet...tak boynuzu izin veriyoruz