- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- Konu Sahibi Orman perisi olsam
Ben halimden memnunum. Ögretmenim.bebeğim 10 aylık.6 aylıktan beri çalısıyorum.evde kalmam çok iyi geldi bebeğime de bana da.tabiki korku, endişelerim var.hayallerim vardı havalar düzelince iki çocuğumu alıp parka gidecektim yürüyüse götürüp kedi köpek kus gösterecektim.iş-ev arasında iyice monotonluga bağlamış sabah bebeğimi bırakıp gitmek iyice zoruma gider olduğundan havalar düzeldiğinde haftasonu kahvaltıları cevre illere gezi planlarımız vardı.artık sağlık olsun.yeterki hayatta olalım.bir de marketten gelen eşyaları tek tek yıkamak sebze meyveleri yıkayıp kurutup dolaba yerleştirmek 1 saatimi aldı geçen gün.düşündüm de beni en zorlayan şey bu olabilir.ama çok şükür aç degiliz açıkta değiliz.savaşta, cadırda sokakta yaşamıyoruz.mis gibi sıcacık evlerimizde bir süre yaşamamız isteniyor sadece.cok büyütülüyor bu evde kalma meselesi.yani bir iki ay zorunlu olmadıkça çıkılmasın ne var yani.( çıkmak çalışmak zorunda kalanları ayrı tutuyorum tabi)
Üzüldügüm tek nokta çalışmak, evden istemeyerek korka korka çıkmak zorunda kalan insanlar veya işyerlerini kapatıp ekonomik sıkıntı yaşayan insanların ne yapacağını düşünüyorum hergün.halime şükredip onlar için dua ediyorum.
Üzüldügüm tek nokta çalışmak, evden istemeyerek korka korka çıkmak zorunda kalan insanlar veya işyerlerini kapatıp ekonomik sıkıntı yaşayan insanların ne yapacağını düşünüyorum hergün.halime şükredip onlar için dua ediyorum.