kızlar oğlumuzun ismin ege koymak istiyoruz fakat çok var diye vazgeçer gibi oluyoruz birde alternatifler arasnda karan var onuda her ne kdar herkes bğemesede biz beğniyoruz:)ege hakikaten çokmu sizcede bizemi öle geliyo?yani ege mi karan mı?
bence karan ismi çok güzel bi asalet var isimde ege .... yaaa bilemiyorum ki ...[/QUOTE
siz bile kararsız kaldınız ben napıyım:)))
gönlümden ikiside geçiyor tabiki son karar bizim ama karar verirken başka biririnin fikrinede(yani dışarıdan başka bir gözün fikrinede)ihtiyaç duyuyorsun bu neye benziyor biliyormusun arkadaşınla alışverişe çıkıp beğendiğin bir bluzu onada sormana nasıl güzelmi sence?demene kaldıki çocuğa isim koymak hepsinden daha zor ömrü boyunca o ismi taşıycak ve ömrü boyunca o isimle seslenilecek ben mesele adından yıllarca nefret etmiş biri olarak oğlumda daha titiz davranmaya çalışıyorum bilmem anlatabildimmi:)gerçekten buradan fikir alıp isim koyabileceğinize ihtimal vermiyorum.gönlünüzden ne geçerse onu koyun derim.
bencede karan nın en güzel tarafıda anlamı ve az oluşu teşekkür ederim cnmEge güzel ama çok yaygın bir isim. Karan'ın anlamı çok güzel ve ender bulunan bir isim. Bence Karan daha iyi.
iki isim başından beri hiç düşünmedim çocuklar bu konudada ikilem yaşayabiliyolar çünkü birde zamanla yarışacağı anlarda olucak çocuğa eziyet çektirmeye gerek yok karan ege diye seslenincede kulağıma hoş geldi ama düşünmüyoruz cnm saol:)bence ege ama karan ege de olabilir
iki isim düşünmüyo musunuz?
iki isim başından beri hiç düşünmedim çocuklar bu konudada ikilem yaşayabiliyolar çünkü birde zamanla yarışacağı anlarda olucak çocuğa eziyet çektirmeye gerek yok karan ege diye seslenincede kulağıma hoş geldi ama düşünmüyoruz cnm saol:)