Karamsar düşünceler

Eski nişanlımla son 6 ayımız farklı ülkelerde geçmişti. Hayatımın en kötü dçnemiydi. Düşüncelerim aynı sizinki gibiydi bir daha sevemezsem vs. Sonra tak dedi uzaklık canıma bitti. Aldatılmışım bide üstüne. Ordan birini bulmuş. Bense saf saf kimse yok olamaz falan neyse. Göze alamadığım ayrılık bana çok iyi gelmişti. Ayrıldıktan 3 ay sonra eşimle tanıştım.
Ne büyük nimetmiş yanyana olmak. İsyediğinde görmek. Tartıştığında koşup sarılmak. Diyeceğim tek şey asla kendini böyle bir güzellikten mahrum bırakma. Ülkene dönme yada onun yanına gelme şansı yoksa çok uzun sürecekse şimdiden kes at. Aşk dokunmak hissetmek harika bişey

Kesinlikle çok kötü.. Cehennem azabı gibi bir 6 aydı. O kadar zordu ki çıldırdığım haykıra haykıra ağladığım zamanları biliyorum. İlk 3 ay zaten akıl sağlığımı yitiriyorum heralde diyordum sonra sonra biraz daha alışmaya başladım. Görüştük de o 3 aydan sonra. İlgisinde sevgisinde hiç bir eksiklik yoktu özlemişti güzel geçti görüşmemiz. Ama sonra yine bi sıkıntı sarıyor işte insanı özlemden. Şuan mesela aramız bozuk 4-5 gündür de öyle devam ediyor yok düzelmiyor en ufak ceviz kabuğunu doldurmayacak meseleler bile araya öyle soğukluk öyle mesafe sokuyor ki. Sanki birbirimizin yakasına yapıştık. Sanki düşman gibiyiz.. Aldatılacağımı ondan ummuyorum sevgili olmadan önce de normal arkadaşımdı hayatımda güvenebileceğim tek erkekti diyebilirim, çok iyi tanıyorum onu. Tabi burda neler okuyoruz net konuşmakta istemiyorum o yüzden. Ayrılıktan ne kadar süre sonra toparlanabildiniz? Bana 3-4 günlük ayrılık bile ızdırap gibi geliyor nefes alamıyorum. Ben çok benimsedim onu bunu farkettim . Çok fazla hayaller kurdum onunla ilgili, hayatımın merkezine koydum. O hayal kırıklığı dünyamı başıma yıkar gibi geliyor bu yüzden. Haketmişti de ama beni gerçekten çok sevdi. Türkiye ye 2020 de dönücem ama bu yıl okul sıkıntım vardı o yüzden sene boyunca rahat gidip gelemedim. Bu dönem mezun oluyorum sonra işe başlar izin alır bir kaç ayda bir giderim diye düşünüyordum kendimi böyle avutuyordum.. Ayrılmazsak böyle olacak gibi.. 2020 de de evlenmeyi planlıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…