uzakta oldugu iicn boyle olabilir bir de daha once ihanete ugramissiniz güven sorunu yasiyorsunuz sanirim
bence iyiyse sevgilniz bu konulari düsünmeyin
Bir araya gelirseniz her şey çok daha güzel olur bence.Güzel duygular bir daha kolay kolay bulunmuyor ,aranızda başka sorun yoksa heyecanızı kaybetmeniz esas sorundur bir araya gelince düzelir
Fazlasıyla acı verici ve zor gerçekten.Evet canım özlem çok büyük bir sorun.. Bir araya gelmekte haziran-temmuza kadar mümkün değil malesefheyecan eksik, umut yok.. Yarın onu karşımda göremeyeceğim. Yarın onunla aynı şehirde açamayacağım gözlerimi.. 2 ayda bir görüşsek yine razıyım koskoca 6 ay bir kere (bir kaç saatliğine) görüşmeyle geçti ve daha koskoca 3-4 ay daha var. Çok zorlanıyorum gerçekten. İhtiyacım var yanımda olmasına ama olamıyor.
Fazlasıyla acı verici ve zor gerçekten.
Sürekli kavgalarınız oluyor mu ? Olmuyorsa bir nevi daha iyi.Üç aylık bir zaman sürecini az diye düşünebilirsin mesela.Ben o kadar çok zaman bekledim ki birkaç ay artık bana kısa gibi geliyor.Sonunda kavuşmak varsa umut verici ve katlanılır oluyor. Ya hiç kavuşmamak olsaydı gibi...
Heyecanı geri getirmek adına hediye ,sürpriz ,bir jest gibi yapma imkanın var mı canım varsa bu üç aylık süre içinde bunları da yapabilirsin.
Evet hoş bir şey olur bence de. Hem o sevinir hem sana iyi gelir.Laf arasında adresini öğrenebilme imkanın olsa iyi olurdu.Ya da hediyeyi söylemeden öyle bir şeyi bahane ederek falan sorsan.Eskiden oluyordu canım ama onlar hiçbişeymiş. Ben yurtdışına geldikten sonra ilk 4 ay birbirimize girdik kopma noktasına gelmiştik . Ondan sonra ben Türkiye ye gittim . Gittikten sonra düzeldik zaten. Çok nadir hatta hiç tartışmadık diyebilirim. Taki son 1 haftaya kadar işte.. Bu aralar yine bozuğuz ufak tefek şeylerden sorun çıkıyor. Bende dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Yazın 2 ay Türkiye de olacağım bu sene okul sıkıntım vardı ama seneye çalışmaya başlıcam işten izin alır giderim arada. Biraz daha kolay atlatırız önümüzdeki seneyi inşallah. Aslında ne güzel düşündün hediye konusunu:) benim hiç aklıma gelmemişti. Doğum günü de yaklaşıyor. Ama nasıl bi sürpriz yapabilirim hiç bir fikrim yok:) şuan adresini de bilmiyorum arkadaşlarının yanında kalıyor sorsam söylememe ihtimali de var gerek yok zahmet etme falan der istemez öyle şeyleri:) ama gerçekten yapasım var öyle birşey güzel olur :)
Uzak mesafe ilişkisi gerçekten çok zor. Normalde üstünde hiç tartışılmayacak konular uzadıkça uzuyor. Bu tür ilişkileri sürdürme taktiği bilmiyorum maalesef.
Sevgilimle ayrı şehirlere düştüğümüzde yürütememeye başladık ve ayrılma noktasına geldik. Sonra o benim yaşadığım şehre taşındı. Şimdi de sevgilim şehir değişikliği yapacak, büyük ihtimalle ben peşinden gideceğim bu sefer. Çünkü ikimizde beceremiyoruz bu uzak mesafe işini.
6 aydır sürdürmüşsünüz bence devamını da getireceksiniz. Sadece bazen hani böyle aranız bozulur, insanın üstüne bir karamsarlık çöker ya işte onu yaşıyorsun. İlişkiniz tekrar yoluna girdiğinde hiç aklına gelmeyecek şimdi düşündüğün şeyler.
Kavuştuğumuz zaman kalbim yumuşar mı demişsin ama kalbin erir bile ben sana diyeyim
Evet hoş bir şey olur bence de. Hem o sevinir hem sana iyi gelir.Laf arasında adresini öğrenebilme imkanın olsa iyi olurdu.Ya da hediyeyi söylemeden öyle bir şeyi bahane ederek falan sorsan.
Uzaklık olunca bu tür şeyler biraz renk katıyor en azından.
İyi şanslar diyeyim o zamanTamam o zaman canım laf arasında almaya çalışıcam adresini :) vermezse artık video gibi bişey yaparım hediye yi de yaza saklarım :)
İyi şanslar diyeyim o zaman
Güzel şeyler küçükte olsa etkili oluyor.
İnşallah her şey çok güzel olur sizin için.
Ben 20li yaşların sonundayım sevemedim, sevemiyorum.Yoğun duyguları en son 17-18 iken hissettim.34 yaşındayım ve bu 22 23 yaşındaki kişilerin , bir daha başkasını sevemem, sevemeyecek gibiyim lafları bana o kadar komik geliyor ki... Hiç öyle olmuyor çünkü, başkasını da seviyorsun gayet, daha çook gençsin, neler olur daha hayatında...
Olabilir tabi, ben öyle değilim şanslıyım demek ki...Ben 28 yaşındayım sevemedim, sevemiyorum.Yoğun duyguları en son 17-18 iken hissettim.
Demek ki...Olabilir tabi, ben öyle değilim şanslıyım demek ki...
18 yaşında biri ile çıktım, o zaman seviyordum ama şuan düşününce niye öyle bir şey yapmışım diyorum:) sonra 23 yaşında 5 yıl biri ile çıktım , onu gerçekten çok sevmiştim. Ben de ondan daha çok kimseyi sevemem diyordum , mesela şuan 3 aydır biri ile görüşüyorum, sevmek için erken daha tabi ama çok yoğun duygular besliyorum, ilk 1 ay aşıktım resmen, hayatımda öyle olmamıştım. Yani o duyguyu hissedebiliyorum yada karşına çıkan kişilerle alakalı canım. Senin de çıkar daha, sen de gençsin zatenDemek ki...
İnşallah çıkar. Aşk, heyecanlar,duygular çok güzel. İnsan bir kalbi olduğunu gerçek manada hissediyor.18 yaşında biri ile çıktım, o zaman seviyordum ama şuan düşününce niye öyle bir şey yapmışım diyorum:) sonra 23 yaşında 5 yıl biri ile çıktım , onu gerçekten çok sevmiştim. Ben de ondan daha çok kimseyi sevemem diyordum , mesela şuan 3 aydır biri ile görüşüyorum, sevmek için erken daha tabi ama çok yoğun duygular besliyorum, ilk 1 ay aşıktım resmen, hayatımda öyle olmamıştım. Yani o duyguyu hissedebiliyorum yada karşına çıkan kişilerle alakalı canım. Senin de çıkar daha, sen de gençsin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?