Karamsar düşünceler

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Kızlar ara ara aklıma bazı düşünceler geliyor. Belki sizde de oluyordur veya olmuştur. Yaşımla mı alakalı bilmiyorum ki çok büyük de değilim 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Başlarda herşey mükemmel oluyor tabi birçok kişide olduğu gibi. Zamanla daha iyi tanımaya başlıyorsunuz. Beyaz atlı prens gibi gördüğünüz hayallerimin erkeği dediğiniz insan sıradan biri oluveriyor. Hoşunuza gitmeyen huyları çıkıveriyor. Kimse dört dörtlük değil malesef.

Benim annemle babam ayrılar babam annemi aldattı. Önceki ilişkimde bende aldatıldım. Erkek arkadaşım başlarda öyle mükemmeldi ki böyle erkekler de var mıymış diye düşünürdüm. Anlayışlı, düşünceli, bana değer veren, herşeyden çok seven, önemseyen.. Çok şanslı hissederdim kendimi. Onu sevebilmem 10 ay aldı bekledi sabretti ve güvenimi kazandı. Şuan yaklaşık 2 yıl oldu ve 6 aydır da ayrı ülkelerdeyiz. Ama buna rağmen kendimi evlenmişim herşeyi görmüş geçirmişim onunla aynı evde yaşamışım da bıkmışım gibi hissediyorum. Tartışma sonraları aramız bozukken böyle düşünüyorum genellikle. Halbuki o kadar uzaktayız ki birbirimizden aramızda o kadar çok mesafe var ki niye böyle bıkkın hissediyorum bilmiyorum, eminim o da böyle hissediyor.

Uzaklıkla birlikte küçücük bir tartışma bile ilişkimizi yıpratıyor zaten. Bir saatte çözülecek meseleyi günlerce çözemiyoruz. Bazen özlemek bile yumuşatır kalbi ama biz özleye özleye artık taş kesildik gibi sanki. Aynı zamanda vazgeçmekte o kadar zor geliyor ki. Sanki ondan iyisi olmaz ondan başka kimseyi sevemem güvenemem gibi hissediyorum. O benim ruh eşim gibiydi diyorum . Başka biri çıkarsa karşıma ya güven sorunu yaşarım, ya uyumsuzluk, ya başka bişey .. Kimse onun gibi olmaz kimse beni onun gibi sevmez gibi geliyor. Kendimi işime gücüme adarım, asla evlenmem gibi düşünceler içine giriyorum. Hayatımda gerçek bir ilişki yaşadım doyasıya sevdim sevildim diyebileceğim ilk ve tek ilişkimdi. Acaba çok fazla benimsediğim için mi böyle hissediyorum? İçim çok huzursuz. Şuan aramızda ayrılık gibi bişey söz konusu değil sadece aramız bozuk, yalnız hissediyorum ve yine bu düşünceler içine girmişken paylaşmak istedim.

Tekrar bir araya geldiğimizde, yan yana olduğumuzda, yarın birbirimizi göreceğimizi bildiğimizde geçer mi düşünceler sizce? Eskisi gibi olur muyuz? Bir göze göze gelmeyle, sarılmayla, gülümsemeyle unutulur mu bütün kırgınlıklar, kızgınlıklar? Bir gün bile ayrı kalsak özler miyiz yine birbirimizi? Yumuşar mı kalplerimiz yeniden?

Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
uzakta oldugu iicn boyle olabilir bir de daha once ihanete ugramissiniz güven sorunu yasiyorsunuz sanirim
bence iyiyse sevgilniz bu konulari düsünmeyin

Bir araya gelirseniz her şey çok daha güzel olur bence.Güzel duygular bir daha kolay kolay bulunmuyor ,aranızda başka sorun yoksa heyecanızı kaybetmeniz esas sorundur bir araya gelince düzelir

Sizin ilişkinizde böyle sezinledim ben.Tek sorun özlem gibi içime doğdu.
Bizde de mesafeler var mesela ama sorun onun bir araya gelmek için hiçbir adım atmaması. Rahatlığı, umursamazlığı.

Bir araya gelirseniz her şey çok daha güzel olur bence.Güzel duygular bir daha kolay kolay bulunmuyor ,aranızda başka sorun yoksa heyecanızı kaybetmeniz esas sorundur bir araya gelince düzelir

Evet canım özlem çok büyük bir sorun.. Bir araya gelmekte haziran-temmuza kadar mümkün değil malesef:( heyecan eksik, umut yok.. Yarın onu karşımda göremeyeceğim. Yarın onunla aynı şehirde açamayacağım gözlerimi.. 2 ayda bir görüşsek yine razıyım koskoca 6 ay bir kere (bir kaç saatliğine) görüşmeyle geçti ve daha koskoca 3-4 ay daha var. Çok zorlanıyorum gerçekten. İhtiyacım var yanımda olmasına ama olamıyor.

Evet canım özlem çok büyük bir sorun.. Bir araya gelmekte haziran-temmuza kadar mümkün değil malesef:KK43: heyecan eksik, umut yok.. Yarın onu karşımda göremeyeceğim. Yarın onunla aynı şehirde açamayacağım gözlerimi.. 2 ayda bir görüşsek yine razıyım koskoca 6 ay bir kere (bir kaç saatliğine) görüşmeyle geçti ve daha koskoca 3-4 ay daha var. Çok zorlanıyorum gerçekten. İhtiyacım var yanımda olmasına ama olamıyor.
Fazlasıyla acı verici ve zor gerçekten.
Sürekli kavgalarınız oluyor mu ? Olmuyorsa bir nevi daha iyi.Üç aylık bir zaman sürecini az diye düşünebilirsin mesela.Ben o kadar çok zaman bekledim ki birkaç ay artık bana kısa gibi geliyor.Sonunda kavuşmak varsa umut verici ve katlanılır oluyor. Ya hiç kavuşmamak olsaydı gibi...
Heyecanı geri getirmek adına hediye ,sürpriz ,bir jest gibi yapma imkanın var mı canım varsa bu üç aylık süre içinde bunları da yapabilirsin.

Fazlasıyla acı verici ve zor gerçekten.
Sürekli kavgalarınız oluyor mu ? Olmuyorsa bir nevi daha iyi.Üç aylık bir zaman sürecini az diye düşünebilirsin mesela.Ben o kadar çok zaman bekledim ki birkaç ay artık bana kısa gibi geliyor.Sonunda kavuşmak varsa umut verici ve katlanılır oluyor. Ya hiç kavuşmamak olsaydı gibi...
Heyecanı geri getirmek adına hediye ,sürpriz ,bir jest gibi yapma imkanın var mı canım varsa bu üç aylık süre içinde bunları da yapabilirsin.

Eskiden oluyordu canım ama onlar hiçbişeymiş. Ben yurtdışına geldikten sonra ilk 4 ay birbirimize girdik kopma noktasına gelmiştik . Ondan sonra ben Türkiye ye gittim . Gittikten sonra düzeldik zaten. Çok nadir hatta hiç tartışmadık diyebilirim. Taki son 1 haftaya kadar işte.. Bu aralar yine bozuğuz ufak tefek şeylerden sorun çıkıyor. Bende dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Yazın 2 ay Türkiye de olacağım bu sene okul sıkıntım vardı ama seneye çalışmaya başlıcam işten izin alır giderim arada. Biraz daha kolay atlatırız önümüzdeki seneyi inşallah. Aslında ne güzel düşündün hediye konusunu:) benim hiç aklıma gelmemişti. Doğum günü de yaklaşıyor. Ama nasıl bi sürpriz yapabilirim hiç bir fikrim yok:) şuan adresini de bilmiyorum arkadaşlarının yanında kalıyor sorsam söylememe ihtimali de var gerek yok zahmet etme falan der istemez öyle şeyleri:) ama gerçekten yapasım var öyle birşey güzel olur :)

Uzak mesafe ilişkisi gerçekten çok zor. Normalde üstünde hiç tartışılmayacak konular uzadıkça uzuyor. Bu tür ilişkileri sürdürme taktiği bilmiyorum maalesef.

Sevgilimle ayrı şehirlere düştüğümüzde yürütememeye başladık ve ayrılma noktasına geldik. Sonra o benim yaşadığım şehre taşındı. Şimdi de sevgilim şehir değişikliği yapacak, büyük ihtimalle ben peşinden gideceğim bu sefer. Çünkü ikimizde beceremiyoruz bu uzak mesafe işini.

6 aydır sürdürmüşsünüz bence devamını da getireceksiniz. Sadece bazen hani böyle aranız bozulur, insanın üstüne bir karamsarlık çöker ya işte onu yaşıyorsun. İlişkiniz tekrar yoluna girdiğinde hiç aklına gelmeyecek şimdi düşündüğün şeyler.

Kavuştuğumuz zaman kalbim yumuşar mı demişsin ama kalbin erir bile ben sana diyeyim :KK48:

Eskiden oluyordu canım ama onlar hiçbişeymiş. Ben yurtdışına geldikten sonra ilk 4 ay birbirimize girdik kopma noktasına gelmiştik . Ondan sonra ben Türkiye ye gittim . Gittikten sonra düzeldik zaten. Çok nadir hatta hiç tartışmadık diyebilirim. Taki son 1 haftaya kadar işte.. Bu aralar yine bozuğuz ufak tefek şeylerden sorun çıkıyor. Bende dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Yazın 2 ay Türkiye de olacağım bu sene okul sıkıntım vardı ama seneye çalışmaya başlıcam işten izin alır giderim arada. Biraz daha kolay atlatırız önümüzdeki seneyi inşallah. Aslında ne güzel düşündün hediye konusunu:) benim hiç aklıma gelmemişti. Doğum günü de yaklaşıyor. Ama nasıl bi sürpriz yapabilirim hiç bir fikrim yok:) şuan adresini de bilmiyorum arkadaşlarının yanında kalıyor sorsam söylememe ihtimali de var gerek yok zahmet etme falan der istemez öyle şeyleri:) ama gerçekten yapasım var öyle birşey güzel olur :)
Evet hoş bir şey olur bence de. Hem o sevinir hem sana iyi gelir.Laf arasında adresini öğrenebilme imkanın olsa iyi olurdu.Ya da hediyeyi söylemeden öyle bir şeyi bahane ederek falan sorsan.
Uzaklık olunca bu tür şeyler biraz renk katıyor en azından.

Uzak mesafe ilişkisi gerçekten çok zor. Normalde üstünde hiç tartışılmayacak konular uzadıkça uzuyor. Bu tür ilişkileri sürdürme taktiği bilmiyorum maalesef.

Sevgilimle ayrı şehirlere düştüğümüzde yürütememeye başladık ve ayrılma noktasına geldik. Sonra o benim yaşadığım şehre taşındı. Şimdi de sevgilim şehir değişikliği yapacak, büyük ihtimalle ben peşinden gideceğim bu sefer. Çünkü ikimizde beceremiyoruz bu uzak mesafe işini.

6 aydır sürdürmüşsünüz bence devamını da getireceksiniz. Sadece bazen hani böyle aranız bozulur, insanın üstüne bir karamsarlık çöker ya işte onu yaşıyorsun. İlişkiniz tekrar yoluna girdiğinde hiç aklına gelmeyecek şimdi düşündüğün şeyler.

Kavuştuğumuz zaman kalbim yumuşar mı demişsin ama kalbin erir bile ben sana diyeyim :KK48:

Bizim o 1 buçuk sene içinde ayrı şehirde olduğumuz zamanlar da oldu aylarca aynı şehirde olduğumuz zamanlar da oldu canım. Ayda bir görüşmek bile yetiyordu bize herşey mükemmeldi. Keşke yine öyle olsa 2 ayda bir görüşmeye bile razıyım ama olmuyor işte. Çok zor oluyor bu şekilde yürütmek çok yoruluyoruz yıpranıyoruz. Tabiki de ayrılmak vazgeçmek istemiyorum ama bazen yeter diyorum alıp başımı gitmek istiyorum yanına. Aynen dediğin gibi aramız da bozuk çok şunca öyle bir karamsarlık çöktü. Aramız iyi olunca zaten iyiyiz yürütüyoruz işte diyip düşünmüyorum böyle şeyler daha umutlu sabırlı oluyorum . Ama arada huzursuzluk olunca hiç çekilmiyor bu uzaklık. Umuyorum dediğin gibi olur 3-4 ay sonra kavuşucaz insallah unuttururuz birbirimize bütün bu kötü günleri. Seneye en azından okul sıkıntım olmayacak bu dönem mezun oluyorum seneye işten izin alır alır giderim artık , umuyorum ki biraz daha katlanılabilir olacak seneye herşey:)

Evet hoş bir şey olur bence de. Hem o sevinir hem sana iyi gelir.Laf arasında adresini öğrenebilme imkanın olsa iyi olurdu.Ya da hediyeyi söylemeden öyle bir şeyi bahane ederek falan sorsan.
Uzaklık olunca bu tür şeyler biraz renk katıyor en azından.

Tamam o zaman canım laf arasında almaya çalışıcam adresini :) vermezse artık video gibi bişey yaparım hediye yi de yaza saklarım :)

Tamam o zaman canım laf arasında almaya çalışıcam adresini :) vermezse artık video gibi bişey yaparım hediye yi de yaza saklarım :)
İyi şanslar diyeyim o zaman Hoppa:KK36:
Güzel şeyler küçükte olsa etkili oluyor.
İnşallah her şey çok güzel olur sizin için.

34 yaşındayım ve bu 22 23 yaşındaki kişilerin , bir daha başkasını sevemem, sevemeyecek gibiyim lafları bana o kadar komik geliyor ki... Hiç öyle olmuyor çünkü, başkasını da seviyorsun gayet, daha çook gençsin, neler olur daha hayatında...

34 yaşındayım ve bu 22 23 yaşındaki kişilerin , bir daha başkasını sevemem, sevemeyecek gibiyim lafları bana o kadar komik geliyor ki... Hiç öyle olmuyor çünkü, başkasını da seviyorsun gayet, daha çook gençsin, neler olur daha hayatında...
Ben 20li yaşların sonundayım sevemedim, sevemiyorum.Yoğun duyguları en son 17-18 iken hissettim.

18 yaşında biri ile çıktım, o zaman seviyordum ama şuan düşününce niye öyle bir şey yapmışım diyorum:) sonra 23 yaşında 5 yıl biri ile çıktım , onu gerçekten çok sevmiştim. Ben de ondan daha çok kimseyi sevemem diyordum , mesela şuan 3 aydır biri ile görüşüyorum, sevmek için erken daha tabi ama çok yoğun duygular besliyorum, ilk 1 ay aşıktım resmen, hayatımda öyle olmamıştım. Yani o duyguyu hissedebiliyorum yada karşına çıkan kişilerle alakalı canım. Senin de çıkar daha, sen de gençsin zaten

18 yaşında biri ile çıktım, o zaman seviyordum ama şuan düşününce niye öyle bir şey yapmışım diyorum:) sonra 23 yaşında 5 yıl biri ile çıktım , onu gerçekten çok sevmiştim. Ben de ondan daha çok kimseyi sevemem diyordum , mesela şuan 3 aydır biri ile görüşüyorum, sevmek için erken daha tabi ama çok yoğun duygular besliyorum, ilk 1 ay aşıktım resmen, hayatımda öyle olmamıştım. Yani o duyguyu hissedebiliyorum yada karşına çıkan kişilerle alakalı canım. Senin de çıkar daha, sen de gençsin zaten
İnşallah çıkar. Aşk, heyecanlar,duygular çok güzel. İnsan bir kalbi olduğunu gerçek manada hissediyor.

Back