Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, saç rengimi degisitiricem yalnız iki üç renk arasında kaldım yardımcı olur musunuz?
Palette 7.55 açık karamel,
Koyu sarı ve kumral karışımı,
dore kumral?
beyaz tenliyim ve bu renkler arasındayım yaza doğru da balyaj düşünüyorum.
bu yazdığın renkleri pek sevmiyorum. ama illa bu renklerden dersen balyaja en iyi gidecek dore kumral.
bana öneride bulun dersen de geçen schwarskopfun tüp boyasından altın karamel rengine boyadım. (numarasını hatırlamıyorum ama o renk tek zaten) bir iki yıkamadan sonra resimdeki renge ulaştım. tavsiye ederim herkes çok sevdi.
![]()
paletteyi bilmiyorum ben vital karamel kullanıyorum çok memnunum
karamele karar vermiştim ama daha çok buğday tenliler ve esmerlerin kullandığı söyleniyor. ben de çok beyaz tenli oldugum için vazgeçtim ayni seyi küllü kumralda da yaşamıştım :/
teşekkür ederim tatlım.
paletteyi bilmiyorum ben vital karamel kullanıyorum çok memnunum
mydecember vital saçını çok kuruttu mu ?
ben neredeyse her ay saçımı farklı renge boyuyodum bu konuda epey tecrübeliyim o yüzden :)
selective,exicolor,nevacolor,loreal excellence bunlar saçlarımı kuruttu hep.
majirel,vital,akos,igora bunlar kurutmadı ve pigment olarak da renkleri daha canlı ve yoğundu.
hepsinin arasında en çok majirelden,sonra vitalden memnun kaldım,
loreal excellence kuruttu mu
şu yeni çıkan intense serisinden bir renk çok beğenmiştim deneyecektim ama neyse artık saçımı kurutmayacak bir boya seçmeliyim çok sert saçlarım çünkü...![]()
Altın karamel çok hoş canım bende beyaz tenliym küllü renkler çok soluk gösteriyor palette altın karamel yaptım en son çok hoş oldu yüzüme renk geldi walla biraz bakır lık var ve o bakırlıgı çok yakıştı bana sanada yakışır t eninde dolayı vital in altın karamel ini deneyen varmı bende vital merak ediyorum palette yle aynımı acabakaramele karar vermiştim ama daha çok buğday tenliler ve esmerlerin kullandığı söyleniyor. ben de çok beyaz tenli oldugum için vazgeçtim ayni seyi küllü kumralda da yaşamıştım :/
teşekkür ederim tatlım.
Altın karamel çok hoş canım bende beyaz tenliym küllü renkler çok soluk gösteriyor palette altın karamel yaptım en son çok hoş oldu yüzüme renk geldi walla biraz bakır lık var ve o bakırlıgı çok yakıştı bana sanada yakışır t eninde dolayı vital in altın karamel ini deneyen varmı bende vital merak ediyorum palette yle aynımı acaba