Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz dur topigi batirdik ben sana ozelden yazayim ahahhahaImmm damda yatmak dediniz bilmez buralar damda yatmayı nerelısınız acaba![]()
Kiz dur topigi batirdik ben sana ozelden yazayim ahahhaha
. Nasıl alıştınız mı en güzel semti neresi nezih yeri. ben de arıyorum oradan ev tutmak içln okula giden kızım var mühit öenmli
Kismen alistik diyebilirim. İnsanlar hem cok tuhaf hemde anlamsiz tutucu. Bir uyeninde dedigi gibi disardan gelenlerle gorusuyoruz. Karaman halki beni boguyorAlışabiliniz mi arkadaşlar baya tutucu bir yer diye duydum
Bizde oyle yapiyoruz artik. Yerlisi gercekten disardan geleni ya da herhangi bir yeniligi kabullenmek istemiyor.Sende sizin gibi memur olan arkadaş edinirsin
Yerliler dışarıdan gelenlerle muhatap olmuyor
Alışıyor insan :) benim olduğum yer hem küçük hem avm vs yok. Üstelik bide gurbetçileri yüzünden yaşam pahalı. Arabanız varsa çevre illere rahat rahat gidersinizKaraman merkez. Çok küçük bir yer diye duydum sosyal hayat yokmuş galiba. Alışabilirmiyim bilmiyorum istanbuldan sonra çok zorlanıcam galibaYorumlarınız için teşekkürker
Acaba karamanlılara haksızlık mı edıyorum dediğim çok oldu ama bu kadar insan yanılamaz heraldeKismen alistik diyebilirim. İnsanlar hem cok tuhaf hemde anlamsiz tutucu. Bir uyeninde dedigi gibi disardan gelenlerle gorusuyoruz. Karaman halki beni boguyor
Kisakollu filan giyiliyor mu tuhaf bakıyorlar miKismen alistik diyebilirim. İnsanlar hem cok tuhaf hemde anlamsiz tutucu. Bir uyeninde dedigi gibi disardan gelenlerle gorusuyoruz. Karaman halki beni boguyor
Acaba karamanlılara haksızlık mı edıyorum dediğim çok oldu ama bu kadar insan yanılamaz heralde
En azından sakin bir sehir deyıp kendımızı tesellı etmeye devamYok haksizlik etmiyorsunuzBende yasadikca daha iyi anliyorum