• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaman tayin

Sende sizin gibi memur olan arkadaş edinirsin
Yerliler dışarıdan gelenlerle muhatap olmuyor

Biz biraz alistik sayilir. Simdilim sorun yasamiyoruz. Sadece gercekten sosyal hayat diye birsey yok. Tokilerin orada bulunan okullarin iyi oldugunu duymustum. Siz tasindiniz mi?
. Nasıl alıştınız mı en güzel semti neresi nezih yeri. ben de arıyorum oradan ev tutmak içln okula giden kızım var mühit öenmli

Karaman merkez. Çok küçük bir yer diye duydum sosyal hayat yokmuş galiba. Alışabilirmiyim bilmiyorum istanbuldan sonra çok zorlanıcam galiba😔Yorumlarınız için teşekkürker
Alışıyor insan :) benim olduğum yer hem küçük hem avm vs yok. Üstelik bide gurbetçileri yüzünden yaşam pahalı. Arabanız varsa çevre illere rahat rahat gidersiniz

Kismen alistik diyebilirim. İnsanlar hem cok tuhaf hemde anlamsiz tutucu. Bir uyeninde dedigi gibi disardan gelenlerle gorusuyoruz. Karaman halki beni boguyor
Acaba karamanlılara haksızlık mı edıyorum dediğim çok oldu ama bu kadar insan yanılamaz heralde

Kismen alistik diyebilirim. İnsanlar hem cok tuhaf hemde anlamsiz tutucu. Bir uyeninde dedigi gibi disardan gelenlerle gorusuyoruz. Karaman halki beni boguyor
Kisakollu filan giyiliyor mu tuhaf bakıyorlar mi

Ben giyiyorum tabi ki. Acik ya da kapali giyinsen de fark etmiyor her turlu gozlerini dikip bakiyorlar.

Back
X