Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bana yeterim, senin yetemediğin yerde. Onarırım kendi ellerimle kalbimi, kendi ellerimle severim yüreğimi. Kendime sultan, kendime teba olurum, sen efendim olamasan da kendime köle olurum.
Neden sormadın nedenini?? Belki anlatmak istiyordum, belki ihtiyacım vardı konuşmaya.. Hep böyle oluyor nedense.. Sen sorunca, ilgilenince ben konuşamıyorum, konuşmak istediğimde de sen sormuyosun.. Öyle kafama göre anlatamam ki ben.. Çok üzgünüm, mutsuzum...
her zaman sen haklısın her zaman.. birde bana kızdığın çoğu şeyi kendin de yapıyorsun, ama biz laf söyledik mi eyvah eyvah. hep sinir hep öfke. çok eskiden susardım mecbur, ama bi yerden sonra olmuyor olamıyor.
Beleş koltuk geldi diye sevinirken kadının evde kedi beslediğini öğrendim. O koltuklar evdeyken eve giremiyorum :S Camdan atasım var hepsini ama dokunamıyorum. Eve gidine ilk işim o koltukları çöpe atmak olacak :S