karakız doğum yaptı

karakızım canım senin ve Duru'muz en kısa zamanda evinize sağlıkla kavuşmanız için bütün dualarımız sizinle

canım çok geçmiş olsun.. ikisininde Allah yardımcısı olsun..
en kısa zamanda bebişini kucağına alıp çıkar inşallah.. dualarım senin karakız...

Allah yardımcınız olsun canım
senin ve bebeğinin sağlıkla eve kavuşmanız için dua ediyorum

Allah yardımcın olsun canım yavrunu sana senıde yavruna bagıslasın ıns en kısa zamanda atlatır evınıze dÖnersınız bu gÜnlerde gerıde kalır

rabbim onların yardımcısı ol sağlıcakla hastaneden çıkmalarını diliyorum inşallah inşallah:Saruboceq:

ahh kıyamam yaaa çok erkenmiş dahaa,inşallah en kısa zamanda meleğini de kollarına alarak çıkar hastaneden.Allahım ikisinede acil şifalar versin

ayy canım yaa çok çabuk olmuş yaa inşallah sağlıcakla çıkarlar yavrusuylaa
allah yardımcısı olsun

karakızım canım ................. inan ne diyeceğimi bilemiyorum ama güzel kızzın hayata sıkı sıkı tutunup bü içimizi sıkın günler geride kalacak....... ve sen 2009 kasım anneri topiğine güzel kızının resimlerini koyacaksın bizde zevkle bakacağız................................

Allah şifa versin canımmmmmmm........sana ve güzel :Saruboceq:

fatmacım Rabbim her daim senin ve meleğinin yanında olsun. dualarımız seninle inş..
Allahım sana ve bebeğine güç versin :Saruboceq:

karakızım allah'ım acil şifalar versin.duru ablamız ve seni melekler korusun da bir an önce sağlıklı bir şekilde koklayın birbirinizi...

Duru kızımız 2009 Kasım bebeklerinin ablası oldu.... İnanıyorum en yakın zamanda karakızımızla Durumuzun koklaşırken fotoğraflarını görücez:Saruboceq:

En son bildiğim karakızın yoğun bakımdan çıktığı.... yeni ve daha güzel haberlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz...

allah yardımcıları olsun en kısa zamanda saglıklarına kavusup ewlerine dönmeyi nasip etsin
cok uzuldum ama ınankı yawrunu kucagına alıcak ve buraya yazı yazıcaksın en kısa zamanda ınanaıyorum

her gün uğrayıp bir gelişme var mı diye bakıyorum annemiz yoğun bakımdan çıkmış anlaşılan inşallah yavrusuyla beraber evlerine döndüklerinin haberinide alırız allah yardımcınız olsun

X