Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

cuzelum gok cuzelll yuregune saglikopuyorumnanaktan

slm kızlarrrr

canlar nasılsınız.
ya ben bu aralar eskisi gibi giremiyorum. işyerinde sorun yaşıyorum. o yüzdende giremiyorum kulube.

ama unutmadımmmm siziiiiiiiii.
arada idare edinde beniiiiiiiiiiiiii.

allahım ben suan bu msj okuyan kulunu cok svyrum sen de sev razı olana kadaronu yasat ey rabbım onunhakkında hayırlısını ver onu her turlu kotuluklerden musıbetten koru uzulmesıne ızın verme rabbımona cekımıyecegı dert verme dogru yoldan ayırma onuonun dualarınıda benımkılerle bırlestır hayırlı evlatlar nasıp et bıze ya rabbım

slm. Duan için allah razı olsun inşl. Cümlemize geçer bu duan .
Hanımlar nereyesunuz daaaaa

günaydınlar
herkese bu arada

canım ben böyle bir başlık açmıştım. önceden çok duyarlı mektuplar yazıldı. içten söylenen düşünülen kelimelerdi. ben forumu açtığımda bebeğim yoktu. taaaa o zamanlardan başlamıştık yazmaya. şuan 9 aylık bir tosunum var ellerinizden öper. ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA MA Kİ BANA BU ANNELİK DUYGUSUNU TATTIRDI.DARISI SENİNDE BAŞINA

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar nasılsınız bakalım. ben hafta sonu finduk topladum. işte size kanıtı.....

Eklentiler

• $IMG0357A.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 43
allah tosununu sana bagıslasın cnmm opuyorum onu da senıde

amiiin.Allah en kısa zamanda sanada hayırlı bi evlat nasip eder imşallah.duan için teşekkürler.Allah evladı olmayanlara evlat ,olanlarada hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin inşallah.

bu arada nasılsınız kızlarr.ben epeydir yoktum .ayrı kaldık ama gönlüm sizinleydi.gülçiçekcim toplamış fındıklarıı ohh afiyetle yersin inşallah.oğluşun da büyümüş te fındık toplarmışş.yerim onu ben.

slm kıslar hepinize karedenizli değilim ama yaklaşık 6 senedir karadenizdeyim..3 yılımı artvinde geçirdimm,,şuanda trabzondayım 3 yıldır..sanırım bir 5 yılımız daha var..çok sevdimm trabzon' u bennzemuszemus

çok süperdi buu:lepi:

delikafaduldenValla doya doya yedimm 2 gündür amca köüyündeyimm tazee mısır kopardıkk bahçedennn çokkk leziiizzz ateşteee mısırrdelikafadulden

ballo bize msır yokmii da..

GÜnaydın ben geldum....

Canım sıkılayı bugÜn ama nedır bılmem

karnımda aĞrıyo bıraz. Sanırım onun sıkıntısı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…