E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gulcicek61_67
ajkum senu hamsinun karadenuzu sevduğu cibu seviyrum,
misur ekmeğinun garalahanaya verduğu tat cibu hayatuma tat verdun,
cözlerun ayder yaylasu kadar cüzel,
cüldüğün zaman yüzün cüneş cibu parlay,
sesun kemençe sesu cibu adamı coşturayi,
ağasar bali cibu tatlisun,
ciresun finduğu cibi şirinsun,
rizenin çayi cibu doyulmaysin,
varluğun adami rüzgarun yelkeni sarduğu cibu sarayiii,
uyyyy daha ne diyeyum seni sevduğumdan beri garaya vurmuş hamsi cibuyum daaaakaydirigubbakcemile3
allahım ben suan bu msj okuyan kulunu cok svyrum sen de sev razı olana kadaronu yasat ey rabbım onunhakkında hayırlısını ver onu her turlu kotuluklerden musıbetten koru uzulmesıne ızın verme rabbımona cekımıyecegı dert verme dogru yoldan ayırma onuonun dualarınıda benımkılerle bırlestır hayırlı evlatlar nasıp et bıze ya rabbım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız bakalım. Ben hafta sonu finduk topladum. Işte size kanıtı.....
allah tosununu sana bagıslasın cnmm opuyorum onu da senıdegünaydınlar
herkese bu arada
canım ben böyle bir başlık açmıştım. önceden çok duyarlı mektuplar yazıldı. içten söylenen düşünülen kelimelerdi. ben forumu açtığımda bebeğim yoktu. taaaa o zamanlardan başlamıştık yazmaya. şuan 9 aylık bir tosunum var ellerinizden öper. ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA MA Kİ BANA BU ANNELİK DUYGUSUNU TATTIRDI.DARISI SENİNDE BAŞINA
allahım ben suan bu msj okuyan kulunu cok svyrum sen de sev razı olana kadaronu yasat ey rabbım onunhakkında hayırlısını ver onu her turlu kotuluklerden musıbetten koru uzulmesıne ızın verme rabbımona cekımıyecegı dert verme dogru yoldan ayırma onuonun dualarınıda benımkılerle bırlestır hayırlı evlatlar nasıp et bıze ya rabbım
ANAMMMMMMM
közde kızarmış misir çok severim da...
ajkum senu hamsinun karadenuzu sevduğu cibu seviyrum,
misur ekmeğinun garalahanaya verduğu tat cibu hayatuma tat verdun,
cözlerun ayder yaylasu kadar cüzel,
cüldüğün zaman yüzün cüneş cibu parlay,
sesun kemençe sesu cibu adamı coşturayi,
ağasar bali cibu tatlisun,
ciresun finduğu cibi şirinsun,
rizenin çayi cibu doyulmaysin,
varluğun adami rüzgarun yelkeni sarduğu cibu sarayiii,
uyyyy daha ne diyeyum seni sevduğumdan beri garaya vurmuş hamsi cibuyum daaaakaydirigubbakcemile3
delikafaduldenValla doya doya yedimm 2 gündür amca köüyündeyimm tazee mısır kopardıkk bahçedennn çokkk leziiizzz ateşteee mısırrdelikafadulden