Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

Hayırlı Ramazanlar, Hayırlı Cumalar Kızlar

Rahmetin, merhametin, şefkatin, mağfiretin, feyzin ve bereketin yağmur damlaları misalince yaratılmışların en şereflisi olan insanların üzerine bol bol indirildiği ayların en hayırlısı ve en şereflisi olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim,

kızlar günaydın.

nasıl gidiyor ramazan.oruçla aranız nasıl bakalım.

Allahın gücüne gitmesin ama bu seneye kadar susadığımı hatırlamıyorum yaa.....

hayırlı ramazanlar gulciçek canım öncedende fazla yemek yemezdim zaten suda içmezdim maşallah çok ii gidiyor . tabi sıcak havalar insan ister istemez susuyor tabi ama iyi şükür mevlam onun yolunda tuttuğumuz orucumuzu kabul eylesin çokca sevap işlemeyi nasip etsin inşallah.

9 aylık oldu. kocaman oldu yaa.ne çabuk zaman geçiyo dimi canım yaaa...

seninki ne kadarlık oldu peki..oda bayağı büyümüştür ama....

Eklentiler

• $Resim 008.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 46
9 aylık oldu. kocaman oldu yaa.ne çabuk zaman geçiyo dimi canım yaaa...

seninki ne kadarlık oldu peki..oda bayağı büyümüştür ama....

ewet teyzesi büyüdü kızım.6 aylık oldu.ne olacak zaman su misali akıyor.:ecrin_bebek:
Allah uzun hayırlı ömürler versin tüm evlatlarımıza.:Saruboceq:
gördüğüm kadarıyla fındıkları da topladın oğluşunla büyümüşte fındık toplarmış.hergele.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
kendine iyi bak arkadaşım.Allah işlerinde kolaylık versin oruçlu oruçlu opuyorumnanaktan

hu uuu huuu
hanımlar ne oldu? buralar pek sessiz kalmış yine .ne zaman baksam kimse yok.ben mi yakalayamıyorum acaba ?neyse .herkeslere hayırlı ramazanlar diliyorum.daha önce unuttum kusura bakmayın.Allah tüm dileklerinizi kabul etsin inşallah.herşey gönlünüzce olsun.sağlıcakla kalın.

günaydın.....
ya evet canım yaaa...hiç karşılaşamıyoruz nedense.....

millet kapıdan bi uğruyo sadece içeri bile giren yok. sadece içerde biz başbaşa sohbet ediyoz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…