Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

Bahçeden taze lahanaları topladımmm yaprak armasııı yapıcam sizeee:jeyyar:ASmadanda asma yaprağı topladımm zeytinyağlı sarıcam sizekaydirigubbakcemile3Asmandan üzümleride topladım pepeçura yapıcam sizeee:roflol:Birde mıhlama bideee şeyyy MISIR ekmeğiiikaydirigubbakcemile3he şeyde varr közde kızartılmışşş taze mısırrdelikafadulden

Kızlarr geliyormusunuzzz.Yoksa hazırladığımm menünün hepsini yiyip bitiricemm hadiyinnn :eek:kaydirigubbakcemile3

ANAMMMMMMM

közde kızarmış misir çok severim da...

images

allah iyiliğini versin o ne yaaaa mısırlara bak offffffffffffffff cokacimcoook banada bırakın ağzımın suları aktı toplayayım bari

merhabalar arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?buralar yine sessizliğe gömülmüş anlaşılan.neyse ben arada uğrarım hadi görüşürüz.kaç gündür evde yoktum .evi ......götürüyo. temizlik yapmam lazım.karnım da acıktı yafff.yemek te yokcokacimcoook.anlıyacağınız işim çok .ama arada bakarımben sizi özledim bacılarrr.buralara bakmadan duramıyom hadi şimdilik byyhihoyyyt:sm_cool:

gel bacım gel temizliğini yapta gel çocuğu uyutta gel yemeği yapta gel gezmeye gitte gel ama ne olursa olsun gel gel gelllll kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ajkum senu hamsinun karadenuzu sevduğu cibu seviyrum,
misur ekmeğinun garalahanaya verduğu tat cibu hayatuma tat verdun,
cözlerun ayder yaylasu kadar cüzel,
cüldüğün zaman yüzün cüneş cibu parlay,
sesun kemençe sesu cibu adamı coşturayi,
ağasar bali cibu tatlisun,
ciresun finduğu cibi şirinsun,
rizenin çayi cibu doyulmaysin,
varluğun adami rüzgarun yelkeni sarduğu cibu sarayiii,
uyyyy daha ne diyeyum seni sevduğumdan beri garaya vurmuş hamsi cibuyum daaaakaydirigubbakcemile3

ajkum senu hamsinun karadenuzu sevduğu cibu seviyrum,
misur ekmeğinun garalahanaya verduğu tat cibu hayatuma tat verdun,
cözlerun ayder yaylasu kadar cüzel,
cüldüğün zaman yüzün cüneş cibu parlay,
sesun kemençe sesu cibu adamı coşturayi,
ağasar bali cibu tatlisun,
ciresun finduğu cibi şirinsun,
rizenin çayi cibu doyulmaysin,
varluğun adami rüzgarun yelkeni sarduğu cibu sarayiii,
uyyyy daha ne diyeyum seni sevduğumdan beri garaya vurmuş hamsi cibuyum daaaakaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

X