Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

NO............... Nik ..............................Yaşadığın yer...............Memleket

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak ....................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........ ................rize[/QUOTE]
003................nnilüfern...................... ...trabzon........................trabzon :)
004............. es_._se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................İstanbul......................Gire sun
006...............laz_kızı........................ ....istanbul.......................rize
007................derin55........................ ...muğla...........................samsun

004den herkese selamlarrr

NO............... Nik ..............................Yaşadığın yer...............Memleket

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak ....................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........ ................rize[/QUOTE]
003................nnilüfern...................... ...trabzon........................trabzon :)
004............. es_._se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................ıstanbul......................Gire sun
006...............laz_kızı........................ ....istanbul.......................rize
007................derin55........................ ...muğla...........................samsun

listeye devam diyecem ama kimse yok..

gulcıcek bende rizeliyum :)
Bursada yaşıyordum.
Evlenınce geldim buralaraaa gurbet ellere eklersın lısteye
kaydirigubbakcemile3

bal surat babanun hayrina bi bardak çay ver kimetlim baaaaaşakkıdı
gulçiçek ben elhamdurillah rizeliyim canikom rize/merkez kopsun herkez hesabıı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…