Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

sormak ayıp olmazsa yaşlar kaç ben33 yaşındayım
Benimkide 26:eek:
bal surat hoşgeldin cancıyazım..
kendine hemen bir numara ver canım.ben bi bardak çay içerdim şimdi...
Hoşbuldumm seni çok hoş buldum:jeyyar:
:içelim:Al canım öayını doldurdumm.. afiyet olsın

bal surat babanun hayrina bi bardak çay ver kimetlim baaaaaşakkıdı
gulçiçek ben elhamdurillah rizeliyim canikom rize/merkez kopsun herkez hesabıı :jeyyar:
:içelim:Al canım sanada afiyet olsun

bende karadenizliyim.
gerçi istanbul doğma büymeyim ama annem rize babam giresunlu.
sizce bende aranıza katılabilirmiyim.

bende karadenizliyim.
gerçi istanbul doğma büymeyim ama annem rize babam giresunlu.
sizce bende aranıza katılabilirmiyim.

hOŞGELDİN CANIm

ilk oklda hep öğretmene derdim nerelisin dediğinde .BURSLIYIM derdimsırnaşık şeysırnaşık şey
Nedense rizeli olduğumu söyelemeye utanırdım.Ulan o yaştada az değilmişim kaydirigubbakcemile3

hOŞGELDİN CANIm

ilk oklda hep öğretmene derdim nerelisin dediğinde .BURSLIYIM derdimsırnaşık şeysırnaşık şey
Nedense rizeli olduğumu söyelemeye utanırdım.Ulan o yaştada az değilmişim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
rizenin neresindensin canım.
benim annem ardeşenli.
yani mohti lazlardan.
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

la balsurat gelduğun her yeri neşelendiriyon haaa
gel bi horon kuralumda azopo şenlensun ortalukk :teytey: alkisalkisalkis

biri horonmu dedı hausak haa
HoronWomen.jpg

NO............... Nik ..............................Yaşadığın yer...............Memleket

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak ....................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........ ................rize[/QUOTE]
003................nnilüfern...................... ...trabzon........................trabzon :)
004............. es_._se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................İstanbul......................Gire sun
006...............laz_kızı........................ ....istanbul.......................rize
007................derin55........................ ...muğla...........................samsun

BURDA CANIM BURDAYADUR

la balsurat gelduğun her yeri neşelendiriyon haaa
gel bi horon kuralumda azopo şenlensun ortalukk :teytey: alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hadii o zamannn horonn yapalumm .Sonrada kolbastııı:dance::dance::dance: hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:

gulcıcekk benıde 008 eklersin:jeyyar:

NO............... Nik ..............................Yaşadığın yer...............Memleket

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak ....................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........ ................rize[/QUOTE]
003................nnilüfern...................... ...trabzon........................trabzon :)
004............. es_._se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................ıstanbul......................Gire sun
006...............laz_kızı........................ ....istanbul.......................rize
007................derin55........................ ...muğla...........................samsun
008...............balsurat...........................?.......................................?
009..............kibela24.............................?..............................................?

002.............. lady34............................istanbul........ ................rize
004............. es_se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................İstanbul......................Gire sun
008...............balsurat...........................?.......................................?
009..............kibela24.............................?..............................................?[/QUOTE]

nıkımı yanlıs yazmısm duzelttım burda kopyalayın lısteyı şekerler

002.............. lady34............................istanbul........ ................rize
004............. es_se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................ıstanbul......................Gire sun
008...............balsurat........................ ...rizee...............................rize
009..............kibela24......................... ....?.............................................

X