Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

armuti budakladum dallarini sakladum anasinun yanina kizini kucakladumm :teytey: :teytey:

oh ohh riv rivvvv zemuszemus zemuszemus

pis karı seni bedduamı ettin.oün gece ne biçim yağdı offfff mangal hayelleri suya düştü..:dilcikar:

armuti budakladum dallarini sakladum anasinun yanina kizini kucakladumm :teytey: :teytey:

oh ohh riv rivvvv zemuszemus zemuszemus

kızlarrrrr günaydınlar hayırlı cumalarrrrr!a.s.sabah sabah birbirinize maniler ,iltifatlar ,horonlar ne güzel ohhh ohh!hihoyyytburda güneş açtı bugün hava süperrrrrr!:lepi:

hayirlicumalarwh9.jpg

bilmiyon sen oynamasını kız ne tepiniyon orda.... biliyomuşun gibi gel beni seyret. bütün yağlar bıngıl bıngıl valla. memişlerde kolbastı yapıyo..

NO............... Nik ..............................Yaşadığın yer...............Memleket

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak ....................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........ ................rize[/QUOTE]
003................nnilüfern...................... ...trabzon........................trabzon :)
004............. es_._se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................İstanbul......................Gire sun
006...............laz_kızı........................ ....istanbul.......................rize
007................derin55........................ ...muğla...........................samsun

burdan devam edebilirsiniz laz kızları

--------------------------------------------------------------------------------

NO............... Nik ..............................Yaşadığın yer...............Memleket

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak ....................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........ ................rize[/QUOTE]
003................nnilüfern...................... ...trabzon........................trabzon :)
004............. es_._se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................ıstanbul......................Gire sun
006...............laz_kızı........................ ....istanbul.......................rize
007................derin55........................ ...muğla...........................samsun
008................zeliş82............................Trabzon.........................Trabzon

X