- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe müge anlıyı izle favorim :)
sosyete pazarına gittim geldim,akşamüstü sevdiceğimle buluştuk
şimdide arka sokakları izliyorum
bende ezeli izliorum cnmm bnm sevdiceğim asker yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
yok cnm bursaaaa sennnbilmiyorumkismileiyi seyirler,allah kavuştursun,istanbuldamı oturuyorsun
herkese selam...
sanırım ben de burda olmalıyım...
Ankaralıyım orda doğdum büyüdüm okudum....sonra ilk görev yerim Rizeye gittim Karadenize aşık oldum ve ömrümün geri kalanını burada geçireceğim....Türkiyede yaşamak isteyeceğim tek bölge...
Benim eşim Ordu / Ünyeli ... Rizede tanıştık...Bu yıl haziranda tayinim Ünyeye çıktı, temmuzdan beri Ünyede yaşıyorum ve karadenizde olmaktan karadenizli ile evli olmaktan çoooook mutluyum....tek mutsuzluğum eşimi rizede bırakmış olmak (onun tayini çıkmadı maalesef gelemedi ben de şafak sayıyorum şubata kadar)
ve şunu söyleyebilirim eşimin tek sevmediğim özelliği biraz tezcanlı olması...herşeyini çok ama çok seviyorum bilmem bu kadar artı özellik başka kimde vardır boshayallersmile
bu arada biz herşeyi birlikte yaptık aileler pek karışmadılar belki de o yüzden şimdi de karışanımız yok eşimin ailesi ile de şükür hiçbir problemim yok hepsini çok seviyorum...
ve evet eşim ailesine çok değer verir ama önceliklerini herzaman bilir...
ordu nasıl bi yer memnunsun yanii öle mi cnm adetleri fln nasıllll
allah mutluluğunuzu daim etsin :Saruboceq:
ben çok memnunum...
ordu rahat bir yerdir...ama İstanbul Ankara İzmirden sonra çok küçük gelir....
27 yıl Ankarada yaşadıktan sonra yeter dedim büyük şehir artık...ben Ünyedeyim..karadenizin sahil yolu ile bozulmamış nadir bölgelerinden...yazın denizi plajları yağmur yağmadığı zaman herdaim bi tatil havası....beklentilere göre değişir tabi yerin güzelliği...
öyle cansıkıcı adetleri yok...ben çok fazla adet gelenek görenekle karşılaşmadım diyebilirim aslında tam olarak bilemiyorum..bir de söylediğim gibi biz kendi ailemizi kendimiz kurduk gibi...eşimin ailesi üzerinde etkisi fazladır onları kollar ve korur babası sanki evladıdır ve ailesi de ona çok saygı duyar o yüzden biz sanki büyük gibiyiz :))
ordu nasıl bi yer memnunsun yanii öle mi cnm adetleri fln nasıllll
siz Orduda mı yaşayacaksınız..
bende ordunun ilçesinde kalacağım cnm ama daha gitmeden sankiiii yıllardır orada yaşıoo gibiyimmm ve çokkkk istekliyim orda yaşamayı çok istiorumm :kedi:
yok cnmm ordunun küçük bi ilçesiiii cnmmm
hangi ilçesi ?? biliyormusun...şimdiden istekli olman güzel
herkese selam...
sanırım ben de burda olmalıyım...
Ankaralıyım orda doğdum büyüdüm okudum....sonra ilk görev yerim Rizeye gittim Karadenize aşık oldum ve ömrümün geri kalanını burada geçireceğim....Türkiyede yaşamak isteyeceğim tek bölge...
Benim eşim Ordu / Ünyeli ... Rizede tanıştık...Bu yıl haziranda tayinim Ünyeye çıktı, temmuzdan beri Ünyede yaşıyorum ve karadenizde olmaktan karadenizli ile evli olmaktan çoooook mutluyum....tek mutsuzluğum eşimi rizede bırakmış olmak (onun tayini çıkmadı maalesef gelemedi ben de şafak sayıyorum şubata kadar)
ve şunu söyleyebilirim eşimin tek sevmediğim özelliği biraz tezcanlı olması...herşeyini çok ama çok seviyorum bilmem bu kadar artı özellik başka kimde vardır boshayallersmile
bu arada biz herşeyi birlikte yaptık aileler pek karışmadılar belki de o yüzden şimdi de karışanımız yok eşimin ailesi ile de şükür hiçbir problemim yok hepsini çok seviyorum...
ve evet eşim ailesine çok değer verir ama önceliklerini herzaman bilir...
Merhaba Cigdem aramiza hosgeldiniz :1hug:
Bu güzel sözleri sizlerden duymak benide cok sevindiriyor.
Bir karadenizli olarak memleketimin sevildigini görmek gurur veriri bir duygu.
Allah mutlulugunuzu daim etsin insaAllah tez zamanada esinize kavusursunuz.
Subatada az bir zaman kaldi.
Tekrar hosgeldiniz.
Evli bir bayan olarak tavsiyelerinize her zaman acigiz : )
sessizlik h.g cnm nasılsınnn bilmiyorumkismile