• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

karadenizliyim:))) eğerki kayınvalidenizle anlaşırsanız,eşinizde dahil kimse çevrenizde sizi üzemez,kimse size bu niye böyle diyemez:))) laf aramızda kalsın,karadenizin erkeği dışarıdan nekadar babayiğit ve sert görünürse görünsün,kılıbıktır:))evde kadının dediği geçer...hele annesi ile iyi ise aranız,size la havle demeye tırsar :)

karadenizliyim:))) eğerki kayınvalidenizle anlaşırsanız,eşinizde dahil kimse çevrenizde sizi üzemez,kimse size bu niye böyle diyemez:))) laf aramızda kalsın,karadenizin erkeği dışarıdan nekadar babayiğit ve sert görünürse görünsün,kılıbıktır:))evde kadının dediği geçer...hele annesi ile iyi ise aranız,size la havle demeye tırsar :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla mı :62::62:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla mı :62::62:

VALLAAA :))annemde babamda karadenizli...doğma büyüme istanbulluyum (hatta karadenizi bilmem) ama doğal olarak bu yörenin örf ve adetlerine göre büyüdüm...bütün sülalemizde istanbulda desem yeridir..gelelim yöremizin hatunlarına :)) dışarıda sensin kocacım,ben bilmem beyim bilirdir...erkeklerimiz dışarda erkeklik gösterisi yapmaya bayılır(ego tatmini) toplumda mesela bir yeremi davet ettiler...eşinize sorsanız napalım gidelimmi hayatım diye cevap aynen şudur ''' BAKARIZ '' :))ama hatunlarımız tamam geliriz der...sonra eve gidilir,bizim dışarıdaki aslan kocacımız evde uysal kedi :) çünkü hayır gidilmeyecek dese,kadın evi yıkar başına...yada adam bilirki hayır dediği taktirde,ona bin katı fazlası geri dönecektir...tabi mecbur tamam hayatım derler evde :Pp gelelim kayınvalideye...kadınlarımız çok konuşur bizim,gevezedirler...ve malesef üzülerek söylüyorumki hala kayınvalide psikolojisi yöremizde var,istanbuldada sürüyor:) ama yapacağınız şey okadar basitki...çevremdeki ,ailemdeki kayınvalide olmuş hepsinde gözlediğim şudur...ufak tefek hediyeler alın,çok mutlu olurlar....arada paraya ihtiyacın varmı anne ''CİM' bakım burdaki cim çok önemli :))10 lirada verseniz dünya onun olur :))emin olun oğulları nekadar düşkün olursa olsun annelerine sormazlar ihtiyaçlarını:))toplumda boş boş konuştularmı,hiç sesinizi çıkarmayın,evde çıksın sesiniz:) 2 de gözyaşııı,ohhhh :) hım çokmu ağır konuştu,hakaretmi ediyor yüzünüze gözünün içine baka baka ağlayın :) oğlundanmı çekiyorsunuz,muhakkak bilsin,yine ağlayın:)) güleryüzlü olun,milletin yanında sessiz olun,biri kayınvalidenizle kavgamı ediyor,anında karşı tarafa parlayın,yanındada arkasındanda koruyun laf söyletmeyin :))) sizinle dertleşip birinimi çekiştiriyo,çekiştirdiği kişinin arkasından sakın laf söylemeyin,ama üzülme annecim ben onun canına okurum gibi havalara girin:) ve emin olun oğlu dahi size laf söyleyemediği gibi,,,o kayın valide varya sizin önünüze sofra bile kurar :)çok uzun oldu,ama ben bizim gelinlere öğrettim bunları...laf aramızda bizim sülalede gelinler kızlardan daha çok sevilir :)bi kayınvalide gelini arkasından konuşmas,konuşuyorsa diğeri onu susturur,hadi hadi sus şimdi gelinine nankör gelme,fenalık sende derler kapatırlar çenesini :)ben istanbulda yetiştiğim için komik geliyor bunlar ama ailemde hala kayınvalide sendromu yaşanıyor,işinizi bilirseniz eğer varyabir dediğiniz iki olmaz...çünkü buda bir gerçek,şuan kayınvalide olan insanlar,zamanında kendi kayınvalidelerinden çok çekmişler...anlatsalar ağlarsınız...güler yüzün,sabrın açamayacağı kapı yoktur...sadece işinizi bilin,diğer yörelerimizin insanlarıda çok iyidir eminim,ama karadenizlinin gelini herzaman el üstündedir,çünkü onlar çok iyi bilir,yaşlanınca kendilerine gelinleri bakacak...nesse çok uzun oldu:)öptüm kocaman

Ben karadeniz bölgesinde yaşamıcam ama Bi karadenizli nişanlım var kendisi Trabzon / OF lu :48: yakındada Allah nasip ederse Eşim olucak :)

Back