- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasaktıı evte bende oyun bölümünde görünce senii hemen geldimm cnmcnm link dağıtmak yasakmışşşş bilmiodum bennn
bende bilmiodum cnm bi de banlamasınlar bizi üzülürüm valla bilmiodum çünküüüüaa herkes dağıtıyor ama :S ,bende bilmiyordum
edıtlesek olur mu kiii cnmmyasaktıı evte bende oyun bölümünde görünce senii hemen geldimm cnm
editleme bu seferdee sildin diye sorun olcak..bişe olmaz balmazlardaa belkim uyarı gelirr gözde..edıtlesek olur mu kiii cnmm
aa ins. banlamazlar
tmm cnmm ama bilmiodum gerçekten hayırlısııı yaaaaaaeditleme bu seferdee sildin diye sorun olcak..bişe olmaz balmazlardaa belkim uyarı gelirr gözde..
tmm cnmm ama bilmiodum gerçekten hayırlısııı yaaaaaa
hayırlısı cnm napalımmm herkes verioo zaten bilsem verirmiyim hiçççç ama şimdi öğrenmişşş oldummm bi daha olmazzz eğer banlamazlarsaaaa =(üüzlmee sıkma canını bişey olmazz inşaşalhh yat sen kzuuzopuyorumnanaktan
nei senlik kız =)buu topik benlik ugraraımm kzılarrrrrrraklinialirimsmile
olmazz canımm banlamazlarr bak yarın burdasın:))hayırlısı cnm napalımmm herkes verioo zaten bilsem verirmiyim hiçççç ama şimdi öğrenmişşş oldummm bi daha olmazzz eğer banlamazlarsaaaa =(
gelrimm süpürgelicadı saolll topiğiniz hayırlı olsunbekleriz meliss
topikk kızzzzzz:roflol:nei senlik kız =)
iyygecelr kızlarrrrr bend eçıkcam sabah erkencyimmmm