aynen cnm yhaaa bende aynı şekilde bi pazar günüm var uyuyorum bendeee diğer günlerde çalışıorummmmbende iyiyim geç kalktık kahvaltı yaptık,mutfak toplanmak için beni bekliyor,birazdan gidicem boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm yhaaa bende aynı şekilde bi pazar günüm var uyuyorum bendeee diğer günlerde çalışıorummmmbende iyiyim geç kalktık kahvaltı yaptık,mutfak toplanmak için beni bekliyor,birazdan gidicem boshayallersmile
aynen cnm yhaaa bende aynı şekilde bi pazar günüm var uyuyorum bendeee diğer günlerde çalışıorummmm
allah yardımcın olsun,sen orduda mı oturuyon gözde
orası öleeee cnmmm da bu sefer hastalıklar fln var dedesi rahatsız aşkımın birazzz karışık durumlarrr hastalıklarla ilgilenecekkkcanim olsun 14 günde 2 hafta yapar güzel güzel hasret giderirsiniz insaAllah : )
ben sevdigmi bir gün görmeye bile raziyim elimden gelse ama olmuyor malesef : (
yok cnm erkek arkadasım ordulu ama evlennce orduda oturacağım kısmetse =)
kızlar gelinliğinizi nasıl alcaksınız veya diktirceksiniz
slm kizlar,topik hayirli olsun
Ben Kayseriliyim esim Trabzonlu.Anlastiktan sonra hicbir sorun cikmiyor.Bana soruyorlar nasil anlasiyorsun diye ama önemli olan insan olmak.Yoksa her memelekettin iyiside kötüsüde cikar.
8 yillik tanimisligim var esimi,5,5 yillik evliyim.Benim gördügüm özellikler kendi gözünden bile kiskanirlar ama bir o kadarda deger verirler.Cabuk sinirlenen ve cabuk durulan yapilari var.(ama kadinlari da öyle genelde).Benim tanidiklarimdan bahsediyorum tabiki katilmayanlar olabillir.Birde kolay kolay kin tutmazlar.Aklima gelirse yazarim
Günaydin karadenizin güzel gelinleri : )
Nasilsiniz ?