KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

canim olsun 14 günde 2 hafta yapar güzel güzel hasret giderirsiniz insaAllah : )

ben sevdigmi bir gün görmeye bile raziyim elimden gelse ama olmuyor malesef : (

canim olsun 14 günde 2 hafta yapar güzel güzel hasret giderirsiniz insaAllah : )

ben sevdigmi bir gün görmeye bile raziyim elimden gelse ama olmuyor malesef : (
orası öleeee cnmmm da bu sefer hastalıklar fln var dedesi rahatsız aşkımın birazzz karışık durumlarrr hastalıklarla ilgilenecekkk

arkadaslarrrr ben çıkıorummm akşama gelirim gene topiğimizi boş bırakmayalım dimi ama zaman buldukçaaa gelelim bol bol sohbet edelimmmmm karadenizin incilerinn inci gibi hatunlarııı görüşürüzzzz

canim gecmis olsun insaAllah kötü bir durum degildir? Allah sifaa versin...

hanimlar benimde cikmam lazim...

aksama görüsürüz : ))

slm kizlar,topik hayirli olsun

Ben Kayseriliyim esim Trabzonlu.Anlastiktan sonra hicbir sorun cikmiyor.Bana soruyorlar nasil anlasiyorsun diye ama önemli olan insan olmak.Yoksa her memelekettin iyiside kötüsüde cikar.
8 yillik tanimisligim var esimi,5,5 yillik evliyim.Benim gördügüm özellikler kendi gözünden bile kiskanirlar ama bir o kadarda deger verirler.Cabuk sinirlenen ve cabuk durulan yapilari var.(ama kadinlari da öyle genelde).Benim tanidiklarimdan bahsediyorum tabiki katilmayanlar olabillir.Birde kolay kolay kin tutmazlar.Aklima gelirse yazarim

Merhaba tulbe2006 aramiza hosgeldiniz : )
Nasilsiniz?

Esiniz hemserim oluyor demek ki. Bende Trabzonluyum. Ve söylediklerinizde cok haklisiniz. Hem kiskanirlar hem cok deger verirler. Kolay sinirlenip hemen yumusarlar. Ve kin tutmayan samimi candan insanlar karadeniz olanlar. Hem bayanlar hem baylar icin gecerli bu söyledikleriniz gercekten.

Allah bir ömür boyu mutlu etsin insaAllah.

Trabzonda mi yasiyorsunuz?

Benim merak ettim bir nokta var bu konuda bana evli olan hanimlar belki yardimci olabilir. Söz ve nisan merasimleri nasil gecti sizde? Evdemi yoksa salondami? Birde söz ve nisan yüzüklerinin kurdelesini kim kesti? Söz olunca heralde kiz tarafindan birisi kesiyor benim duydugum bu sekilde dogrumu bu?

angelgozde canim yeni topicin hayirli olsun hemen bakiyorum...

Tünaydınn kızlarr , Nasılsınızz ??
Topicte pek kalamadımm en kısa zamanda bende dahil olcaqımmm beni bekleyinnn :)):

Gözdee hayırlı olsunn , ALLAh bidaha ayırmasın inşş...
Yeni açtıqın topiqede qelcemm bekle beniii :):)

En çok merak ettiqim Karadenizli kayınwalideler nasıl oluyor ??
Benimki şimdiden uyusluk yapıoo...
Karışmaya çalışı ikimizide uyus edio...
Sewdiqimde karışıo die kızıo annesine bu seferde ben çekiniyorumm..
Bizim morelimiz bozuluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…