Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek arkaadasın giresunlu mu cnmmm :lepi:Günaydın bayanlarr :)
Bizde kendi aramızda söz yaptık :) Onun ailesi biliyo..
Benim ailemde kötü bir lekilde öqrendiler![]()
Bizde Ist'te oturcazz , Tatillerde Artık Giresuna doqruuu qderiss kaydirigubbakcemile3
erkek arkaadasın giresunlu mu cnmmm :lepi:
Hosgeldiniz öncelikle.Unutmadan karadeniz erkeği ailesi için eşini boşar.....
Hosgeldiniz öncelikle.
CADIARZU Bu dediginiz gercekten sadece karadeniz erkegine has bir davranis mi sizce?
Pek inanasim gelmiyor. Cünkü bu söylediginiz biraz agir bir söz bence.
Her erkek annesine babasina ailesine baglidir. Evlendikten sonra bu bag biraz daha kuvvetlenebilir. Yada tam terside olabilir.
Ama direk 'karadenizli erkek' diye söylemeniz beni düsündürüyor acikcasi.
Karadenizli olmayan bir ekerk te gayet tabi ailesi icin esini bosayabilir. Bunu memlekete baglamak ne kadar dogru olabilir sizce?
Evet karadeniz erkegi inatcidir, sinilirdir, hatta cogu zaman disa dogru delikanlidir tas firin erkegidir.
Ama 'ailesi icin esini bosar'.... ?? CADIARZU
Bir karadenizli olarak bu sözlerinize kirildim dogrusu. Karadeniz erkegi o kadar da kötü ve acimasiz degil. Zira dedigim gibi sadece karadenizli erkekler degil bir güneydogulu bir akdenizli vsvsvs de esini ailesi yüzünden bosayabilir.
Bu karakter meselesi memleket meselesi oldugunu sanmiyorum.
bende karadenizliyimmm cnmm ama aşkım orduluuu ordulularrr nasıldırlarr bilirmisin cnmmmKızlar ben yarı Rize yarı Trabzonluyum. Yani ciğerini bilirim.:lepi:
Bende Konyaliyim e$imde Rizeli :lepi:
Herzaman demisimdir ben Karadenizlile evlenmek isterim diye
Tesadüf e$im cikti karsimaa.. :))))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi:babykem bende karadenizliyim aşkmdaaaaa evlencemmm uleynnnnnnnn :lepi:
Yeni topic hayirli olsunnn..
Bende karadenizlilere gelin gittimmU$agumu cok seveyrum aklinialirimsmile
bende karadenizliyim,nişanlımda...
size katılıyorum,karadenizli erkek ailesi için eşini boşar diye genellemekdoğru değil....evet bunu yapan vardır içinde ama karadenizli olmayıp yapanlarda var....tamamen karakter meselesi..
bence karadeniz erkeği iyi oluyor....kendimizde karadenizliyiz....sülalede hiç eşine kötü davranan bir adam görmedim....aksine kadına çok değer verirler....
[
bon_cuk angelgozde sizlerde hosgeldiniz. Dügün ne zamana insaAllah? :asigim:
merhabaaaaaa sesszlikkk bnm aşkım suan 8 aylık asker kısmetseeeee 2 gün sora izine gelioo allah izin verrirse de temmuz ağustos giibi düğün yapmayı düşünüoruz bu rada tanıştığıma çok memnun oldum sessizlikkk :kedi::1hug:
Kızlar ben yarı Rize yarı Trabzonluyum. Yani ciğerini bilirim.:lepi:
Bende Konyaliyim e$imde Rizeli :lepi:
Herzaman demisimdir ben Karadenizlile evlenmek isterim diye
Tesadüf e$im cikti karsimaa.. :))))
bencede oleyyyyyybbabykemmmmmoleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi: