senn yaş kaç ki cnm ben sana yazdığımı melisme yazcaktım ama kafa işte aklım aşkımda yaaa adrenalin tavan yapmış durumda mazur görün bugün beniii :kedi:içinden nasıl gelirse canım...ben zaten ne olduğum yaşta görünüyorum ne de hissediyorum :)))) o yüzden sorun yok benim için...kaydirigubbakcemile3
senn yaş kaç ki cnm ben sana yazdığımı melisme yazcaktım ama kafa işte aklım aşkımda yaaa adrenalin tavan yapmış durumda mazur görün bugün beniii :kedi:kaydirigubbakcemile3
haahaha adrenalin madrenalin ama bak doğru bi şey yazmışsın :))) şöyle söyleyelim ben 25 ten sonrasını uzuuuunca bir süredir saymadım....:))
evet ya zor angelgözde'ye yazdım toplaması,harmana getirmesi,kurutması,seçilmesi,satılması
ayrı ayrı dertleri var
bu sene ilk defa ben fındık toplamadım
işçi aldık,kimse de yok evde toplamaya
amannn olsunnnn beaaa ben gene de çiğdem diyeyimmm sen 25 desin bnm gözümde bananeee Şenizhaahaha adrenalim madrenalin ama bak doğru bi şey yazmışsın :))) şöyle söyleyelim ben 25 ten sonrasını uzuuuunca bir süredir saymadım....:))
yokkk cnm yhaaa sorun deil benim ki fındık işi yapmıo zaten bizim ki zevk işi yemelik sadece çok küçük deil yerleriii ama ailesiii hobi olarak yapıolar satmıolar yaniiii
amannn olsunnnn beaaa ben gene de çiğdem diyeyimmm sen 25 desin bnm gözümde bananeee Şeniz
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler
pekiii çiğdemcimm =))))) sen mutluuu ollll yeter kiiiiii olumunekankayizsmile citiraz etmem olumunekankayizsmile
pekiii çiğdemcimm =))))) sen mutluuu ollll yeter kiiiiii olumunekankayizsmile c
Entertainment & Arts General would have a job I wonder how in the early morning departure kız becerebilmişmiyim yazmayııı :hulya:
sabah iş varrr gibi bişiyler yazmaya çalıştımdi tam olarak ne yazmışım saçmalamışmıyım yoksa =)delikafadulden:)) ne yazmak istediğine bağlı becerip beceremediğin :))) ama olmuş sanki bişeyler
Merhaba hanimlar nasilsiniz?
Yeni gelecen karadenizimin güzel gelinlerine icten bir hosgeldin diyeyim :)
Eslerinizle ve karadenizimle memnunsunuzdur insaAllah : )
sabah iş varrr gibi bişiyler yazmaya çalıştımdi tam olarak ne yazmışım saçmalamışmıyım yoksa =)delikafadulden
tam olarak ne yazmışım çook merak etitm =)yok yok saçmalamamışsın işin olduğu anlaşılıyor ama azcık karışık olmuş....:)))
pekiii çiğdemcimm =))))) sen mutluuu ollll yeter kiiiiii olumunekankayizsmile c
Entertainment & Arts General would have a job I wonder how in the early morning departure kız becerebilmişmiyim yazmayııı :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?