KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

evet ya zor angelgözde'ye yazdım toplaması,harmana getirmesi,kurutması,seçilmesi,satılması
ayrı ayrı dertleri var
bu sene ilk defa ben fındık toplamadım
işçi aldık,kimse de yok evde toplamaya[/QUOTE]

en iyisi aslında...

eşim de iki yıldır toplamıyormuş ( kurtardım sanırım onu fındık işinden) :))) ondan önce 1 ay iptal fındıktan başka iş yapamıyorlar ağustosta başka hiç bir iş yapılmaz....

Son düzenleme:
yokkk cnm yhaaa sorun deil benim ki fındık işi yapmıo zaten bizim ki zevk işi yemelik sadece çok küçük deil yerleriii ama ailesiii hobi olarak yapıolar satmıolar yaniiii[/QUOTE]

ha iyi o zaman çerezlik yapıyorlar:)
sen ordu'da hemşiresin galiba?

evet ya zor angelgözde'ye yazdım toplaması,harmana getirmesi,kurutması,seçilmesi,satılması
ayrı ayrı dertleri var
bu sene ilk defa ben fındık toplamadım
işçi aldık,kimse de yok evde toplamaya

en iyisi aslında...
benimkinn işi rahat yhaa bnm kii keyfine düşkün aynı bana çekmiş yawrumm bnmmm bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
eşim de iki yıldır toplamıyormuş ( kurtardım sanırım onu fındık işinden) :))) ondan önce 1 ay iptal fındıktan başka iş yapamıyorlar ağustosta başka hiç bir iş yapılmaz....[/QUOTE]

yokkk cnm yhaaa sorun deil benim ki fındık işi yapmıo zaten bizim ki zevk işi yemelik sadece çok küçük deil yerleriii ama ailesiii hobi olarak yapıolar satmıolar yaniiii

ha iyi o zaman çerezlik yapıyorlar:)
sen ordu'da hemşiresin galiba?[/QUOTE]
yok cnm ben şuan bursa da oturuorum evlennce orduya geçeceğizzz ımmm ben muhasebeciyimmm evraklarla boğuşuorum hergünnnn zihinnnn patlamasııı işim yhaaaa :1no2:

[/QUOTE]
en iyisi aslında...

eşim de iki yıldır toplamıyormuş ( kurtardım sanırım onu fındık işinden) :))) ondan önce 1 ay iptal fındıktan başka iş yapamıyorlar ağustosta başka hiç bir iş yapılmaz

evet bizim burda ağustos ayı denilince fındık işi akla gelir zaten:))
zaten şimdiki gençler istanbul'a,ankara'ya,izmir'e kaçıyorlar fındıktan kurtulmak içinkaydirigubbakcemile3

itiraz etmem olumunekankayizsmile
pekiii çiğdemcimm =))))) sen mutluuu ollll yeter kiiiiii olumunekankayizsmile c
Entertainment & Arts General would have a job I wonder how in the early morning departure kız becerebilmişmiyim yazmayııı :hulya:

Entertainment & Arts General would have a job I wonder how in the early morning departure kız becerebilmişmiyim yazmayııı :hulya:

:)) ne yazmak istediğine bağlı becerip beceremediğin :))) ama olmuş sanki bişeyler

Merhaba hanimlar nasilsiniz?

Yeni gelecen karadenizimin güzel gelinlerine icten bir hosgeldin diyeyim :)

Eslerinizle ve karadenizimle memnunsunuzdur insaAllah : )

yok cnm ben şuan bursa da oturuorum evlennce orduya geçeceğizzz ımmm ben muhasebeciyimmm evraklarla boğuşuorum hergünnnn zihinnnn patlamasııı işim yhaaaa :1no2:[/QUOTE]

ha öyle mi ne bilim profilinde hemşire olarak görünce aklıma şey geldi
izliyor musun bilmiyorum da öyle bir geçer zamanki'deki caroline
geçen bölüm hemşiraaa diye çağırıyordu.sempatiksalakcinni
ne bilim alakaya maydanoz işte benimki nerden geldiyse aklımakaydirigubbakcemile3

şöyle yazmışsın canım ; işim olmalıydı, merak ediyorum sabah erken ayrılışları (burda sanırım evden çıkmaktan bahsetmiş:))) nasıl kaydirigubbakcemile3

My heart beats for you my love bak bu sefer oldu galiba cnm aşkım kalbim senn için atıyor yazdım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…