Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim bitanem sen nasılsınnn aşkım yolda aşkımı bekliorummm bu gece sabaha karşı evinde olur sanırımmm =)
iydirr kuzu ya hliceden işte:,,hadii bakalım çok sevindimm gözlerin aydın olsun canımmmŞeniz
helekii pideleriii kzuzuzsositososito
melisim senn yaş kaç cnmm:kedi:
kızzlarrr ben çıkıyorumm iygeclerrrrrr
h.g bulancakcım =)bayanssulusmile
hoşbulduk gözdecim.nasılsın?
bugün diyordun aşkımdan fındık istiyorum falan diyekaydirigubbakcemile2
olsunn işinini olması ve onu sevmek ğüzel çigdem.nee güzell ya geldigimizde görrüşürüz belkimmkaydirigubbakcemile3
görüşürz tabi biz sık sık gideriz samsuna....belki hepbirlikte bi "karadeniz" buluşması ayarlarızzemuszemus
gözde hemşeriyiz desene :)
evet cnm hemşoyuzzzz samsunumu çok seviom ben yhaaa özeliikle atakumu gençlik parkınııı çok özledimmm =([/B]
906996]hoşbulduk gözdecim.nasılsın?
bugün diyordun aşkımdan fındık istiyorum falan diyekaydirigubbakcemile2
haaa evet istiom valla cnmm napimmm seviom =)
hehe evet,düğün tam ne zaman :)
samsundayım :)çizelgemizde aynı sanırım :)
iyiyim sen nasılsın :)iyiyim bitanem sen nasılsınnn aşkım yolda aşkımı bekliorummm bu gece sabaha karşı evinde olur sanırımmm =)
h.b süpürgeliiiii cadımmm =) napıon bakalım keyiflerrr nasıllll özlediniz miii beniiii =)
iyiyim sen nasılsın
iyiyim işte bugün yine takılmıştım buraya
e karadenizliyim da
siz de buraya gelceeniz için kan çekiyorsempatiksalakcinni işte
hehe![]()
29 oldumm bitanem:)nereye kız daha karpuz keseceydik beaaalmaz:
hadii kesekk geldimmmm:roflol:
melisim senn yaş kaç cnmm:kedi:
ne güzel olurrda ben sende 2 kere ordayım cnm:hulya:olsunn işinini olması ve onu sevmek ğüzel çigdem.nee güzell ya geldigimizde görrüşürüz belkimmkaydirigubbakcemile3
görüşürz tabi biz sık sık gideriz samsuna....belki hepbirlikte bi "karadeniz" buluşması ayarlarızzemuszemus
toplaması zor mu aşkım bana kıyamaz toplatmaz kiiiiiiyemesi güzel de toplamasıakannehir çok zahmetli ya
evlendikten sonra toplarsın fındıkları artık
hem toplar hem yersin![]()
29 oldumm bitanem:)
ne güzel olurrda ben sende 2 kere ordayım cnm:hulya:
bende 22 yaşındayım ama abla demiom sana sorun var mı dememi istermisinnn :kedi:
ne güzel olurrda ben sende 2 kere ordayım cnm:hulya:
yemesi güzel de toplamasıakannehir çok zahmetli ya
evlendikten sonra toplarsın fındıkları artık
hem toplar hem yersin![]()
29 oldumm bitanem:)
bende 22 yaşındayım ama abla demiom sana sorun var mı dememi istermisinnn :kedi:
içinden nasıl gelirse canım...ben zaten ne olduğum yaşta görünüyorum ne de hissediyorum :)))) o yüzden sorun yok benim için...
toplaması zor mu aşkım bana kıyamaz toplatmaz kiiiiii![]()