KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

[
bende programlama mezunuyum :)

süperr meslketaşım ozamnn:)
aa ne güzel

ben de iyiyim ama azcık yoruldum bugün...keyifliydi aslında son ders çok eğlendik çocuklarla

hava da yoruyor insanı malum karadeniz :)) bi açık bi kapalı
nasıl egelnedinn bakım...yerimsenibenkaradenizde yaşamıyoruz çiğdem eşim samsunlu izmirdeyiz biz cnm

nasıl egelnedinn bakım...yerimsenibenkaradenizde yaşamıyoruz çiğdem eşim samsunlu izmirdeyiz biz cnm

izmir çook güzel :)) samsuna da çok yakınız biz...gidiyormusunuz peki samsuna

bugün şarkı çalışması yaptık gençlerle...eskilerden bi şarkı öğrettim sonra da siir şeklinde okumalarını istedim...ama duygu vererek..çok hoştu çocuklar anlamadıkları bir dilde duygu vererek şiir okumaya çalıştılar başarılıydılarda...çok eğlenceli oluyor bazıları...çocuklar da çok güldü ben de...yorgunluk attık resmen

Son düzenleme:
mesleğin güzel gerçekten[/QUOTE]

evet bişeyler öğretip karşılığını alabilmek çok güzel...

izmir çook güzel :)) samsuna da çok yakınız biz...gidiyormusunuz peki samsuna

bugün şarkı çalışması yaptık gençlerle...eskilerden bi şarkı öğrettim sonra da siir şeklinde okumalarını istedim...ama duygu vererek..çok hoştu çocuklar anlamadıkları bir dilde duygu vererek şiir okumaya çalıştılar başarılıydılarda...çok eğlenceli oluyor bazıları...çocuklar da çok güldü ben de...yorgunluk attık resmen
sevinidimm mutlu olduguna çiigdem lisedemisinn,samsunaa gidseriz bafrayaa sende 2 kere iştere
ewet melis meslektaşız
:lepi:süperrrc cnm
slmm kızlarrr ben geldim =)
hoşgeldin cnaımm naberrropuyorumnanaktan

sevinidimm mutlu olduguna çiigdem lisedemisinn,samsunaa gidseriz bafrayaa sende 2 kere iştere

lisedeyim..4 yıldır lisede çalışıyorum ondan önce de 3 yıl ilköğretimde çalışmıştım...

biz ünyedeyiz samsun yan komşunuz :)) ordu dan daha yakın neredeyse...

lisedeyim..4 yıldır lisede çalışıyorum ondan önce de 3 yıl ilköğretimde çalışmıştım...

biz ünyedeyiz samsun yan komşunuz :)) ordu dan daha yakın neredeyse...

kızlarrr bende aslen samsunluyummm denizine kurban olurummmm oranın havası suyuuu bile bambaşkaaa nasılsa özledim memleketimiii :1no2:

iyiyim bitanem sen nasılsınnn aşkım yolda aşkımı bekliorummm bu gece sabaha karşı evinde olur sanırımmm =)
iydirr kuzu ya hliceden işte:,,hadii bakalım çok sevindimm gözlerin aydın olsun canımmmŞeniz

lisedeyim..4 yıldır lisede çalışıyorum ondan önce de 3 yıl ilköğretimde çalışmıştım... biz ünyedeyiz samsun yan komşunuz :)) ordu dan daha yakın neredeyse...[/QUOTE .!.:
olsunn işinini olması ve onu sevmek ğüzel çigdem.nee güzell ya geldigimizde görrüşürüz belkimmkaydirigubbakcemile3
[B .!.:
kızlarrr bende aslen samsunluyummm denizine kurban olurummmm oranın havası suyuuu bile bambaşkaaa nasılsa özledim memleketimiii :1no2:[/B]

helekii pideleriii kzuzuzsositososito

Back