• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

sağol süpürgelim kaydirigubbakcemile2
ahaaaa betüşüm gelmiş h.g mişşş olumunekankayizsmile

önemli olan hayırlısı tabi ki bizim 06.06.06 da basladı ilişkimiz 12.06.12 uyumlu gibi:)[/QUOTE]

evet uyumlu :),bizim ilişkimizde 25.12.2006 başladı ,6 ay var aramızda

merhaba kızlarr konulara uzak kaldım ben yhaa :gitme:
O yüzden okuyup çıkıyorumm :(
Katılamadım aranıza yhaa
...

merhaba kızlarr konulara uzak kaldım ben yhaa :gitme:
O yüzden okuyup çıkıyorumm :(
Katılamadım aranıza yhaa...

aramıza h.g cnm artıkkk geldin şimdi katılmaya başlayabilirsin bizeee opuyorumnanaktan öyle okuyup kaçmak olur mu hiççç cnmm :olmaz:

aramıza h.g cnm artıkkk geldin şimdi katılmaya başlayabilirsin bizeee opuyorumnanaktan öyle okuyup kaçmak olur mu hiççç cnmm :olmaz:
Hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
Katılmak isitiyorum ama çok kişi olmuşuzz we konular baya ilerlmiş bende yetişemiyorumm..
Sİzide karıştırmak istemedimm o yüzden yazmadımm inş bundan sonra burdayımm :1hug:

Tekrar Hoşbuldumm süperqelimm kaydirigubbakcemile3

29 oldumm bitanem:)

bende 22 yaşındayım ama abla demiom sana sorun var mı dememi istermisinnn :kedi:
bitaenmmm canın nasıl istiyosa öyle hitap ettt kzuzum...geldimiii aşkın senin:nazar:

senn yaş kaç ki cnm ben sana yazdığımı melisme yazcaktım ama kafa işte aklım aşkımda yaaa adrenalin tavan yapmış durumda mazur görün bugün beniii :kedi: :1:kaydirigubbakcemile3

[:lepi::lepi::lepi:

Back