karadeniz turu (acilll)

Ovaras

Elhamdülillah,şükrün başıdır.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
264
79
Mrb bayanlar. Cumartesi günü karadeniz turuna katılacağız eşimle daha önce ikimizde karadenize gitmedik. Hava nasıldır neler götürmeliyim yanımda acil tavsiyelerinize ihtiyacım var

Gecen yil bu zamanlar gitmistim cok sicak ve nemliydi ama yaylalar filan serin olabilir yine de yaniniza ince bir ceket alin

Veronika teşekkür ederim. Benim için geçmişti ama aldım genede :) şuan çok büyük bir ihtiyaç olduğunu anladım kesinlikle bir ceket özellikle yağmur geçirmeyeninden şart. Şuan tatilimin yarısındayım ve gelecekte konuya bakacaklar için ufak bikaç ihtiyaçdan bahsedeyim. Turla çıkmışsanız kesinlikle bir nevresim takımı bulundurun yanınızda yayla otelleri fazla rutubetli ve sanırım çamaşır kurutmada sıkıntı çeken olabiliyor. Birde şemsiye ara ara lazım olabiliyor. Tur bittiğinde eklemem gereken bişeyler olursa ekleyeceğim

2 yıl Rize'de okudum efendim :) kesinlikle şemsiye ve kapalı birer ayakkabı götürün. Çünkü ne zaman yağmur yağacağı hiç belli olmaz. Hangi şehirden gidiyorsunuz bilmem ama sandaletmiş babetmiş pek sökmez oralarda :KK51:tabi nerelere gideceğinize bağlı. Ayder,Sümela,Çamlıhemşin,Fırtına Dersi ve köprüsü buraları zaten gezdiririler. Fakat Trabzon'da boztepe'de ve Rize'de Dağmaranda çay+kahvaltı yapmadan gelmeyin efendim. İyi yolculuklar :KK55:

X