Canım günlerdir araştırma yapıyorum inan çoğunu gördümçok mehşurdur ofta canım istanbuldan gidenler ..bende dahil hiç görmemişler gibi doluşuruz.. dükkanlara çok dünkan var ama iki tanesi ünlü ama cidden lezzetli bir pidedir.. valla nevrestem bul ve yayınlatolin gelir ve topa tutar bizi..
sen ne yaptın canım hazırlıklar bittimi ne zaman yolculuk kaç gün kalacaksınCanım günlerdir araştırma yapıyorum inan çoğunu gördümUygun bir zamanda arayıp bulayım tolin ancak konuşuyor icraat yok,yani birşey yapamaz
Az kaldı canımsen ne yaptın canım hazırlıklar bittimi ne zaman yolculuk kaç gün kalacaksın
ohh iyi anne gibi olurmu selam söyleyin oradakilere.. arada gir sensiz bırakma bizi nevrestemAz kaldı canımYarın gideceğim,5 Şubat'ta geri döneceğim
Teşekkür ederim canımvaaay nevoş baya uğraşmışsın
eline sağlık canım başarılar
Aleykümselam canım,çok teşekkür ederimohh iyi anne gibi olurmu selam söyleyin oradakilere.. arada gir sensiz bırakma bizi nevrestemhayırlı yolculuklarınız olsun..
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık nevoşum, nefis duruyor, yarın ki menüm hazır
Şey sorcam biz 4 kişi olcaz 6 beze çıkarmışsın, yeterli oluyor mu?
Teşekkür ederimTeşekkür ederim canım
Yeterli olurBizim 1 pide kaldı.Buzluğa attım.Eşim biz yokken yesin diye
Rica ederim.Teşekkür ederim
Allah kolaylık versinBu bölümü bulduğuna şu an pişman olmak üzereyim bu ne ya .... İyiki diyetteyim yoksa dünyaları yiyebilirdim
Teşekkür ederim canımnevosum, ellerine saglikbunlar ne güzel duruyor
o hazirladin sofradan cekil ben oturup yicem
yarismada basarilar dilerim
gelemicemi biliyorsun davet edersin tabiTeşekkür ederim canımGel beraber yiyelim
Ben gelemem ama sen gelebilirsingelemicemi biliyorsun davet edersin tabisen yap getirsene bana
sen gel 3 ay degil 3 sene misafirim olBen gelemem ama sen gelebilirsin
Ahhh Rabiş'im gelebilsem ilk günden başlarımsen gel 3 ay degil 3 sene misafirim olsenin gibi misafire can kurban
ama biliyon misafirlik 3 gün sürer sonra kollari sivayip mutfaga
neyle korkutcami iyi biliyorum yemeklerini yiyip üstüne korku filmi acicamAhhh Rabiş'im gelebilsem ilk günden başlarımBeni onunla korkutamazsın