Çok teşekkür ederim canımNevreste canım çok güzel olmuş bu pideler,ellerine sağlıkBaşarılar diliyorum
İlk kez aynı yarışmadayız sanırım ve bu kez rakipler çetin,tarifler süper,heyecanla sonuçları bekliyorum
Çok teşekkür ederim canımNefis görünüyor Nevoşum, ellerine sağlıkBaşarılar dilerim canım
Çok teşekkür ederimharikaaa görünüyor
Çok teşekkür ederim PrensesimNevoş birşey diyeceğim ama utanıyorum,ben daha yeni gördüm senin yemeğiniUzun zamadır bu tarafa pek uğramıyordum,dün gecede görmemişim valla,utanayammı kendime yoksa kızayımmı bilemedim Bundan sonra bu tarafa daha sık girsem iyi olacak galiba.
Yemeğine zaten lafım yok,yine yeni yeniden harikasın,boşuna şefimiz değilsin,ellerine kollarına sağlık canım,harika gözüküyor,harikasın Nevresteciğim çok güzel görünüyor,hepsini yerim valla
Çok iyi yapmışsın canım,harikalar yaratmışsın,bence sen her kategoride yarışmalısın NevoşumÇok teşekkür ederim Prensesim
Estağfurullah
Uzun zamandır ,uygun bir kategoriye katılmak istiyordum.Bu sefer hiç vaktim olmadığı halde bir araya sıkıştırdım.. İyi oldu,farklı heyecanlar oluyor
Çok teşekkür ederim canım...Çok iyi yapmışsın canım,harikalar yaratmışsın,bence sen her kategoride yarışmalısın Nevoşum
Bakalım nasip artık NevoşumÇok teşekkür ederim canım...
Bende seni kahvaltı sofrasında bekliyorum
Teşekkür ederim canımbayıldımmm nevrestemmm naptın yaabaşarılar dilerim kiii
Sen yapmayınca yerine ben yaptımallahım sana geliyorumnevoş naptın seeeen
Yapaçamda bi fırsat olmadı be nevosum yapaçam amaSen yapmayınca yerine ben yaptım
Yeni kategoriye artıkYapaçamda bi fırsat olmadı be nevosum yapaçam ama
GeçtimiYeni kategoriye artık
Oylama başladı canımGeçtimi
Hadi yaOylama başladı canım
Teşekkür ederim Lokum'cumMaşallah canim ellerine sağlık yaa çook güzel