Yöresel Tarif Karadeniz Mutfağından-Kıymalı Ve Kavurmalı Pide/Sütaş Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Vaay döktürmüşsün yine nevoş. Muhteşem görünüyor. Ellerine sağlık. Bayıldım.
Ama bu saatlerde buralara uğramamak gerekiyor.Fena çok fena. Diyet bozdurursunuz siz adama.

Allahım biri beni çimdiklesin bunlarr neeee... nevreste vurdun beni cann damarımdan Ellerine sağlık arkadaşım evet ofta o kadar meşhurdurki..adım başı dükkan vardır.. ayranla çokk severizz.. oy anam oyyy.. Başarılar cancağızım..

Çok teşekkür ederim Kakao'cumKaradenizli birinin beğenmesi benim için çok önemli
Bizde ayranla çok severizSütçü bu hafta geç geldiYoğurt mayalayamadımDün geldi oda bugün olduHazı yoğurt almıyoruzBizde taze sıkılmış portakal suyu ile servis yaptık
asla unutmazzz bilirimm
Unutulacak gibi değildiGidip arayıp bulsam mıHerkes hatırlasın

Son düzenleme:
çok mehşurdur ofta canım istanbuldan gidenler ..bende dahil hiç görmemişler gibi doluşuruz.. dükkanlara çok dükkan var ama iki tanesi ünlü ama cidden lezzetli bir pidedir.. valla nevrestem bul ve yayınla tolin gelir ve topa tutar bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…