• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karadeniz harikası

BilgeGokcen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
306
1
96
Ankara
Karadeniz'deyken çektiğim fotoğraflar... Dijital kamerayla (5.0 Megapixel) çekmiştim bunları...

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

El sallayan çocuklar...

Link Silinmiştir.

Ezine, Tuba01, GülayE ve Monochrome, teşekkür ederim kızlar. Beğenmenize sevindim.

Gülaycım oralar Giresun'un doğu tarafları, Keşap - Espiye arasında bir yer.

Sevgiler

Bilgecim çok güzel fotoğraflar :) Çocukken Karadenizde Topçam Yaylasına gitmiştim, oraları hatırlattı bana...

Karadeniz´imiz bir ba$ka güzel, insanin gözü gönlü ferahliyor o ye$illigi görünce,bütün sIKINTILAri unutuyor sanki... Bana bu sene kismet olmadi gitmek memleketime, gidenler selam etsin hemserilerimize:) Sagol BilgeGökcen´cim , yüregimizi ferahlattin bu güzel manzarayla...

bende gitmek istiyorum karadenize senağlama ne kadar güzel yerler. hasret kalmışız maviye yeşile... umarım tayinim bu kadar yeşil ve güzel yerlere çıkar:çok üzgünüm:

3 yıl artvinde kalmış biri olarak derim ki , gidin karadenizi görün, gezin ... daha bir şey demem gayrı :) güzel yurdumun her bir köşesi ayrı bir cennet ... ah bir de kıymetini bilebilsek .....

Back
X