Merhaba mutlaka bol vitaminli şeyler yedirin doktoruna danışıp güvenilir vitaminler reçete ettirin mide bulantısı kusma olsa bile zorlasın kendini midede kalmasa bile yesin yemesini sağlayın. Kemoterapi de çok kustutur bizim ailede de var o yüzden böyle yazıyorum.. enginar biz manavdan alıyorduk kovanın içinde kocaman satılıyor havuçlu felan yapıyorum soyulmuş zaten uğraştırmıyor da soteleyedebilirsiniz büyük olmasına dikkat edin mantar gibi sonradan çekiliyor onlar Allahım tez vakitte şifa versin kolay değil böyle durumlar umarım iyiye gider
şeker hamurlu şeyler felan vermeyin mutlaka doktorunuz zaten bilgilendirmiştir diye umuyorum skandallar malum tıpta şuan. Ben yurt dışında yaşıyorum inanın burda da işinin ehli doktorlar yok varsa da önce iyice hastalanmanı beklerler sonra düzgün tedavi etmeye çalışırlar hepsinin tek amacı var oda para. O yüzden işinin ehli bir doktor bulmakta oldukça zor burda bunu okuyan herkese sesleniyorum sağlıklı yaşamı benimseyin paket gıdalardan uzak durun doğal alabildiğiniz beslenebildğiniz ne varsa onu yapin. Su içmeyi ihmal etmeyin yormadan hafif yürüyüşler yoga veya meditasyon yapın stress atın içinizde hiç bir şey biriktirmeyin ağlanacak yerde ağlayın gülecek yerde gülün. Üzüntü de insanı çok hasta eder. Herşeyin başı sağlık hasta olan herkese şifa diliyorum ya Şafi ismiyle tez vakitte rabbim şifa versin tüm hastalara