S ssherife Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2024 299 223 Dün 16:01 Konu Sahibi biradamavisi #21 biradamavisi .!.: Sayfa ismi verir misiniz takipteyseniz Genişletmek için tıkla... google urla enginar yazın orda çıkıyor teslim adresi Urla canakları vakumluyorlar direk hiç katkı maddesi olmadan
biradamavisi .!.: Sayfa ismi verir misiniz takipteyseniz Genişletmek için tıkla... google urla enginar yazın orda çıkıyor teslim adresi Urla canakları vakumluyorlar direk hiç katkı maddesi olmadan
biradamavisi Duygusallanıyorum, ne hoş. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 591 305 Dün 21:15 Konu Sahibi biradamavisi #22 Fistiklicikileta .!.: Babami yeni kaybettim .Babamin yasi 84 du.ve yogun bakima almislsrdi. Ona ragmen, umutla bekledik cikmasini. nsan her zaman hazirliksiz ,haklisiniz.sizi o yuzden sizi anlayabiliyorum. Allah sifa ve kolaylik versin Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun Amin çok teşekkür ederim. Gerçekten ölümün erkeni geci yok hep zor. Başınız sağ olsun.
Fistiklicikileta .!.: Babami yeni kaybettim .Babamin yasi 84 du.ve yogun bakima almislsrdi. Ona ragmen, umutla bekledik cikmasini. nsan her zaman hazirliksiz ,haklisiniz.sizi o yuzden sizi anlayabiliyorum. Allah sifa ve kolaylik versin Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun Amin çok teşekkür ederim. Gerçekten ölümün erkeni geci yok hep zor. Başınız sağ olsun.