Çok üzgünüm gerçekten benimde KP rahatsız çünkü ondan yazdım ben sana canım ama bir şey diyim annenin hakkı bilmek aniden Allah korusun kaybederseniz hiç hazırlıklı olamaz bu duruma bunu söylemek çok ağır biliyorum bunu sana söylediğim için de çok üzgünüm ama annene gizli söylesen daha iyi olur hatta evde söyleme dışarı cıkar anneyi. Evde tiyatro oynamak oldukça zordur bi dönem bizde bazı şeyleri gizledik sonra söyledik babaya daha geç söyleme kararı aldık felan doktorlar bize de çok umutsuz konuşmuştu metastaz yapmıştı atar damara kemoterapiden sonra o damardan da ayrılmış küçülmüştü sonra bir ameliyat geçirdi şuan ama kusma ve ishal devam ediyor hangi kanser türü olduğunu yazmadım deşifre olmamak için ama kanserin hertürlüsü kötü zaten illet bir hastalık. Babanın yanında kimsenin ağlamasına üzülmesine izin vermeyin negatif insanları barindırmayın biz gerçekten bir 7-8 ay rahat hiç misafir kabul etmedik zaten salgın oluyor sürekli direnç lazım korumak lazım hastaları yeri geliyordu biz bile ne sarılıyorduk ne öpüyorduk yani uzaktan beraber otururduk.
Biliyor musun bir kadına zamanında demişler yaşayamayacaksın doktoru direk yüzüne söylemiş ve kadın hep hücreleriyle konuşmuş olumlamalar yapmış doktorlar şaşırmış ne yaptın nasıl olabilir böyle bir şey kanser tedavisi iyiye gitmiş felan pozitif düşünerek kendini şifalandırmış
anlatmak istedim inatagramda bir videoda görmüştüm.
Bu arada baban en geç doktorda öğrenecek veya baban biliyorsa ondan öğrenecek ama annen onun hayat arkadaşı siz evladısınız içiniz yanar kavrulur ama annen nefes alamaz.. onun sevdiği belki gençliği ilk aşkı belkide
bilmeye en çok onun hakkı var. Aniden kaybetmek çok kötü. Anneyi ve babayı psikoloğa götür eğer gitmiyorlarsa bu süreçte onlara destek çok önemli. Çok zor bir süreç biliyorum.. bizimde 1,5 sene oldu hala o doktora koş bu doktora koş uğraşıyoruz. Rabbim hayırlı kapılar açsın kimseye acı çektirmesin..
kaç doktorla görüştünüz unuttum sormayı hakkını helal et uzun yazdım ama sesli not olsaydı keşke.öyle atardım:)