Mutfak Dekorasyonu Karaca mı? Schafer mi? Hisar mı? Korkmaz mı?

Şikayetlere baktığımız zaman en az şikayet alan Kütahya ( o da online alışveriş,kargo gecikmesi vs.sorunlar) en çok Karaca. ben her şeyi dikkate alarak porselenimi Kütahya aldım çok şık gözüküyor bakalım artık.

Çok araştırarak aldığım Hisar ürünlerinde sürekli problem yaşadım. Bursa Adiloğullarından aldığım Monaco serisinin ilk önce kulplardaki kırmızı boyalar attı. Bulaşık makinesi zarar görebilirdi. Boyada hata olduğunu söyleyip değiştirdiler. Değişim esnasında 1 tencere kayıp oldu.
Yeni takılan kulpların çoğu çatlak çıktı ve kırıldı kocam vida taktı kapaklara.
Cezveleri kullanmadan boyaları attı ve zaten hiç kullanışlı değildi.
Sahan setinin kupları çıktı bulaşık makinasından topladım.
Hat deyi aşan son nokta ise düdüklü tencere oldu. Toplasan 5 defa kullandım kapağının mekanizması bozuldu yemeğin suları etrafa taştı artık kapanmıyor Allah'tan patlamadı.
Haziran 2015 de evlendim 1,5 yıl doğru düzgün kullanamadan hepsi pert oldu. Siz siz olun kesinlikle almayın bir tomar para verdim, paranızı çöpe atmayın!

Emsan tencerelerinizden memnunmusunuz

Ben ceyizime tencelerimi korkmazdan aldim cok memnunum yemek takimimi ve kahvalti takimimda korkmazdan aldm 3 senedir kullaniyorum hicbir sikayetim yok.. Pilav tenceremi ve tavami karacadan aldim keske almasaydim.

konuya ithafen cevap vermem gerekirse korkmaz :)

Karaca tek gecerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…