- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
Garanti falan birşey sormadilar. Günluk takım olduğu için sanırım.ücretle verdiler.garantisi bitmiş miydi değişim yaptıklarında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Garanti falan birşey sormadilar. Günluk takım olduğu için sanırım.ücretle verdiler.garantisi bitmiş miydi değişim yaptıklarında?
günlük takım olduğu için derken?Garanti falan birşey sormadilar. Günluk takım olduğu için sanırım.ücretle verdiler.
Faturasini bulamadım ben bitmismiydi tam bilemiyorum.onu anlamak için faturayla gitmek gerekir sanırım. Günlük takımların garanti suresi diğerinden daha kısa diye biliyorum.ondan öyle dedim.günlük takım olduğu için derken?
bir de onlar sormadı ama garantisi bitmiş miydi bu süreçte?
ben korkmaz alacağım..kızlar korkmaz da mı karar verdik şimdi?
sadece porselininde düşünüyorum tencere ve çkb takımında sorun yaşamam diyorum ama porselen-sermaikte yeniler yaBen aldım korkmazdan çeyiz paketi.. Tabii ki daha kullanmaya başlamadım. Ama kalitesi ürünleri eline aldığında bile belli oluyor kullanmaya başladığım zaman da sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum umarım öyle olur
sadece porselininde düşünüyorum tencere ve çkb takımında sorun yaşamam diyorum ama porselen-sermaikte yeniler ya