- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
sadece 3ü mü çok az
Kahvaltı takımı & fincan lar vs..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece 3ü mü çok az
piere cardin nasıl sizce?Kahvaltı takımı & fincan lar vs..
piere cardin nasıl sizce?
200 küsür parça 2 bin tl kare model seçeneğide var
kare modeller pahalı oluyor
karaca nın kare ve yuvarlak takımı arasında neredeyse bin tl fark var
kardeşinize yuvarlak yemek takımı mı yoksa kare mi aldınız acaba?
bir de bu fiyatlar her mağazadan mağazaya değişiyor mu?
anlamadım2 yuvarlak yemek takımı ve bir kare kahvaltı takımı mı =(Kare istiyordu 700 tl fiyat farkı var..
yuvarlak yemek takımı 2 tane 1 tane kahvaltı kız kulesi kare köşeli..
Evet tatlım. .anlamadım2 yuvarlak yemek takımı ve bir kare kahvaltı takımı mı =(
anlamadım2 yuvarlak yemek takımı ve bir kare kahvaltı takımı mı =(
canm o zaman 2300 2 yemek takımı mı kapsıyor ve tencere seti çaydanlık kahvaltı takımı çatal bıçak takımı hepsi mi?Evet tatlım. .
1 tanesi ayrı..
yemek takımı ilekahvaltı takımı tencere 102 parca bahsettigim karaca 2.2.300
canm o zaman 2300 2 yemek takımı mı kapsıyor ve tencere seti çaydanlık kahvaltı takımı çatal bıçak takımı hepsi mi?
setin adını öğrenebilir misinz merak ettm
Diğerinin fiyatını hatırlamıyorum. .canm o zaman 2300 2 yemek takımı mı kapsıyor ve tencere seti çaydanlık kahvaltı takımı çatal bıçak takımı hepsi mi?
setin adını öğrenebilir misinz merak ettm
ben karaca çeyiz paketi düşünüyorumBilgisayar a geçince foto atayım takımları sana cnm
ben karaca çeyiz paketi düşünüyorum
kimi parça parça almış ama uğraşamayacağım
piere cardin modellerine bayıldım çok güzel ve o çeyiz paketide 2000
ama piere cardin sağlam mı bilmiyorum tenceresi porseleni?
diğer topictede piere cardin aldım demediniz mi ?hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..pierre cardin tavsiye ederim komşum çok memnun keşke bende alsaydım