• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca kullananlar fikir lütfennn:))

lambb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
250
0
96
39
İzmir
Kızlar Merhaba;
Hafta sonu birkaç takım bişeyler aldım ( malum yavaş yavaş tamamlamak lazım herşeyi :icecream:) ancak formu dolaştıkça içime sinmemeye başladı. araştırma yapmadan gidip alırsan böyle olur işte. Karaca kullanan kızlar memnun musunuzzzz ????

Çiçekli tencerelerını kullanıyorum baya para vermiştim.Yalnız bıraz agır ama kalıtelı.

bende aldıktan sonra forumu gezdim olumsuz şeyleri okuyunca biraz bunalıma girdim ama atlattım boşuna canını sıkma canım birazda şans meselesi inşllh sorun yaşamayız:lepi:

karacanın tencerelerini hiç önermem kulpları çabuk kırılıyor birde kapakları düz yemek kaynadıkça pufluyor.korkmaz düşün derim.daha kaliteli.

canım 3bucuk aydır karaca kullanıyorum. trend setinin yeşilini aldım. çatır çatır 825 tl saydım ama gel gör ki paramın karşılığını alamadım :( kulpları dikkat etmeme rağmen yandı. içleri biraz karardı. aldığım yerle görüştüm adam bann "içini limon ile ovun kulplarıda getirin değiştirelim"dedi ben üstüne olup götüremedim ama götürdüğümde iade etmek istediğimi söylicem. ömür boyu limon ile mi ovalayım ben. annemde gitti hisardan tencere seti aldı. adamlar 100 yıl garanti veriyor canım.şimdi karacaların canını çıkarmak istiyorum. ve paramıda helal edemiyorum :( ama porselenlerinden memnunum canım. porselen takımlarımda karaca. onlarda herhangi bi sıkıntı olmadı.

Hmm.. fazla vakit geçirmeden değiştirsem iyi olcak demekki.. dediğim gibi araştırma yapmadan aldım ama formu gezdikçe okuduğum yorumlardan çok etkilendim. Görüntü olarak da çok iyiler beğenerek almıştım ama tabi çeliktende anlamam araştırmak lazımmış böyle şeyleri..vereliniortak

Porselende Kütahya & Güral'dan şaşmayın derim (aynı grubun ürünleri zaten)... Çelik olarak ise Hisar ve Korkmaz çok öneriliyor, ben Tefal'den "Style" model beşli çelik tencere seti aldım (kampanyası var bu aralar 299 liraya aldım ben; üç tencereli olanı da 199 lira), fırına da girebiliyor bu ürün... Ben henüz kullanmadıma ama Tefal kullanan arkadaşlarım çok memnun olduklarını söylüyorlar.

karacanın çeyiz kampanyasından çatal-bıçak takımı,tencere takımı ve porselen yemek takımı aldım ben de.ama şu an yazdıklarınızı okuyunca korktum açıkcası.çünkü daha kullanma fırsatım olmadı çeyizim için aldım çünkü.bakalım inşallah bir sorun yaşamam:(

BENDE KARACA ALDIM....

hiç memnun değilim cezveleri ve tencere sapları ocağa koyduğunuzda ocağın ateşinden sıcaklığından kararmaya başladı......

ayrıca çaydanlığı ve semaveri çok kötüymüş...çeyizime almıştım çok pişmanım bence korkmaz alın

karaca modelleri cok guzel fiyatı dıgerlerıne bakıldıgında bıraz pahalı
esse ve porland porselene baktım ben fıyatları daha uygun onların
mesela essede 690 lira bır takım bone china hemde,
porlandda ise 490 lıra, ben takımımı porlanddan alıcam sanırım
catal bıcak takımı da orada uygun 370 yada 450 mılyona 2 set takım var
esse de guzel ama orada catal bıcaklar cok kaba,

karaca guzel aslında o da olabilir neden yorumlar bu kadar olumsuz pekı? onu bilmiyoyorum.

Bende porselen yemek takımımı karacadan beğendim ama yorumları okuyunca karasız kaldım. Şikayet sitelerine baktım bi de iyice moralim bozuldu. Ama başka açıdan bakarsak hemen hemen her firma hakkında şikayet oluyor o sitelerde.

porselen yemek takımlarından x5 i beğendim ve aldım.bone china modeli.gerçekten çok güzeller.anladığım kadarıyla problem karacanın tencere setinde.porselen yemek takımlarında değil için rahat olsun.

çeyiz takımımı karacadan aldım
15 aydır da kullanıyorum
hiçbir sorunla karşılaşmadım çok memnunum

ayyy ben de iyi olsun yeterki diye karacadan aldım tencereleri mi inşallah böyle sorunlar yaşamam.. O kadar para saydık sonuçta...

Back