• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca karar veremedim fikir verirmisiniz(resimli)

O okypete görmemene imkan yok ,ama genede ben görevimi yapayım hani geçenlerde bu mevzu sebebiyle güzel bir şekilde tartıştık ya seninle..

Bende gecen boyle bir konu actimm.iki gun yasaklandim.hazirlannn...
Konuya gelince hicbiri.ben sade duz tercih ederdim.karacada da var.hem kahvalti hemde yemek takimi

1Eki Görüntüle 1290122 Eki Görüntüle 1290123 Eki Görüntüle 1290124 Eki Görüntüle 1290126 Eki Görüntüle 1290128 Eki Görüntüle 1290130 kızlar karar veremedim karacanın çeyiz setlerinden alıcam 1 2 3 diye değerlendirirsek hangi yemek takımı ve hangi kahvaltı takımını seçerdiniz hangisi daha şık ve güzel sizce?
birde çeyiz setinden tancere setini almıcam karacanın iyi değil diyorlar onun yerine hangi markayı tercih edeyim hisar emsan korkmaz?
Hepsi de çok hoş ya, bayıldım.
2 (yemek takımı) ve 4 (kahvaltılık) daha bir hoş.

Yemek takimi kesinlikle 2. olmali. :KK68:
Kahvalti takimi da 3. olmali. 2. de fena degil ama bana artik su sehir temali(istanbul/parsi/londra) cok yayginlasti bir orijinalligi kalmadi.:) O yuzden 3.

Son düzenleme:
Hangisi yemek hangisi kahvaltı anlamadım ama ben bastan dördüncü Resimdeki cıceklı takımı cok begendim

O okypete görmemene imkan yok ,ama genede ben görevimi yapayım hani geçenlerde bu mevzu sebebiyle güzel bir şekilde tartıştık ya seninle..
sizene ya size mi düşmüş yazıklar olsun ya elalamin derdi......siznmi derdinz biyerinize bişymi dokundu...benimde konum çok taşındı ceza aldım ama ben kimseye sizin yaptığınız terbiyesizliği yapmadım

sizene ya size mi düşmüş yazıklar olsun ya elalamin derdi......siznmi derdinz biyerinize bişymi dokundu...benimde konum çok taşındı ceza aldım ama ben kimseye sizin yaptığınız terbiyesizliği yapmadım
saygısızlık etmeyin lütfen

2. Şık ve sade bir takım ilerde başka takımlarla kombine edebileceğiniz bir tarzda.

1Eki Görüntüle 1290122 Eki Görüntüle 1290123 Eki Görüntüle 1290124 Eki Görüntüle 1290126 Eki Görüntüle 1290128 Eki Görüntüle 1290130 kızlar karar veremedim karacanın çeyiz setlerinden alıcam 1 2 3 diye değerlendirirsek hangi yemek takımı ve hangi kahvaltı takımını seçerdiniz hangisi daha şık ve güzel sizce?
birde çeyiz setinden tancere setini almıcam karacanın iyi değil diyorlar onun yerine hangi markayı tercih edeyim hisar emsan korkmaz?
Yemek 1. Kahvalti 2.

Yemek takimi kesinlikle 2. olmali. :KK68:
Kahvalti takimi da 3. olmali. 2. de fena degil ama bana artik su sehir temali(istanbul/parsi/londra) cok yayginlasti bir orijinalligi kalmadi.:) O yuzden 3.
benmde gönlümde 2 var sanırım...kahvaltıda daha çok 1 gibi ama bakalım...teşekkürler buarada

benmde gönlümde 2 var sanırım...kahvaltıda daha çok 1 gibi ama bakalım...teşekkürler buarada
Bence de kesinlikle 2 alin. Yemek takiminda geometrik sekiller(1. ornekte oldugu gibi) şıklıgı bozuyor daha spor bir hava katiyor. 3. desen zaten dumduz cizgiler bir alimliligi yok. 2 gercekten zarif ve şık.:) Rica ederim bu arada. :)

3 çok çizgili değilmi kahvltı 1i tercih edebilirim tencerelerimde korkmaz hisar tercihler arasında
çizgisi bir tarafta ama..oyle bakarsan 2 de çok dalgalı...cok buyuk fark yok aralarında bence gonlunden gecen neyse o olsun.onemlı olan senın begenmen.burda secılenı alıp asıl begendıgını almassan gözün arkada kalır:)

Back