• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca karar veremedim fikir verirmisiniz(resimli)

bilirim sürekli gel gitler yaşıyorum acaba o daha iyimi bizimkiler bıkmışlardı benim kararsızlığımdan neyseki çoğu çeyizimi hallettim darısı sana:)
sağol canım aynen öyle bende yeni bbaşladım bu çeyiz setini aldğım zaman mtfkta baya bişey halletmiş olacağım diye düşünüyorum

karar verdim az çok sanırım mağazada tekrr bakıp yemek takımı 2 önceliğim sonra 3 kahvaltı takımıda 1 önceliğim sonra 2 bunlar arasında karar vereceğim hepinize çokkkkk teşekkür ederim....herşey gönlünüzce olsunnn:KK68::KK68:

Yemek takımından birinci olan kahvaltı takımından kesinlikle kız kulesi olan bakarken bile insanı başka yerlere götürüyor

3. Yemk takımı ve 1.kahvaltı takımı çok güzel bende karaca set almıştım 5 yıldır kullnıyorum hiç sıkıntı yaşamadım tencereleride tbklarıda makinaya atıyorum gayet iiler düdüklü tenceresi arıza yapmıştı onuda garantiden hiç sorunsuz değiştirdiler zaten o seride sıkıntı çıkmıştı onun dışında gayet memnunum

Bernardoya da bakmanizi oneririm cok modern cici modeller var , bide cok renklilerde pecete uyumu zor yakalaniyor sadelik her zaman en iyisi,sevgiler :KK66:

yemek takımında 3
kahvaltı takımında 2
ama sen yinede bu modellere şartlandırma kendini.daha zarif seçeneklere bak.daha sade
sadeliğin modası asla geçmez
ve kare takımlar yıkamasa makinaya dizmede sorun çıkarmıyor
tencere takımım ay yıldız ben memnunum.gerçi çok yemek yaptığım söylenemez ondan da daha yeni duruyor olabilirler:)

Back