• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca karar veremedim fikir verirmisiniz(resimli)

2 ve 5 bence..ve ben taç kullaniyorum su teflon gibi gorunen ama disi seramikle karisik olandan..masaallah tas gibi yemeklerde cok lezzetli oluyor:kk77:, dibi de tutmuyor kolay kolay:KK70:tac mutfak granit lux set diye geciyor bir de omlet setini mutlaka al..ben cok memnunum..

Bende karaca'nın şu kahvaltı takımından var, çok severek kullanıyorum. :)
image.jpg

2 ve 5 bence..ve ben taç kullaniyorum su teflon gibi gorunen ama disi seramikle karisik olandan..masaallah tas gibi yemeklerde cok lezzetli oluyor:kk77:, dibi de tutmuyor kolay kolay:KK70:tac mutfak granit lux set diye geciyor bir de omlet setini mutlaka al..ben cok memnunum..
teşekkürler canım..granit nasıl oluo canım bugn denk geldm bnde yeni mi çıktı onlar

Eki Görüntüle 1290144 yada kütahyanın bu yemek takımı nasıl?
bir kutahyali olarak tabiki de bu model diyorum gurallardan aldim bende tavsiyem kutahyaya gitme imkaniniz varsa perakende satilan yerlerden alin dükkanda 2-3 bin TL te satiliyorsa bu dediğim yerlerde 800- 1500 TL civari oluyor kahvalti takimina gelince o konuda bi karara varamadim

teşekkürler canım..granit nasıl oluo canım bugn denk geldm bnde yeni mi çıktı onlar

yeni sayilir ama cokta yeni degil yani..

ici teflon gibi duruyor disida cift kat ve seramikle karisik oljyor..diger markalardan memnun olmayan cok ama ben cok memnunum..soran herkese de tavsiye ederim..hele omlet setinde omlet falan yap yag gibi kayiyor..yani yemekleri hakikaten lezzetli oluyor ve yapismiyor..az su ile pisirebiliyorsun mesela..

ben pek teflonu sevmem bana yemekleri haslama tarzi lezzersiz gelir..o yuzden celikte yapardim..ben seramik takim alacaktim biri bana omlet setini hediye etti dogum gunum de..iyi ki de etmis..sandigimdan daha iyi cikti..

yeni sayilir ama cokta yeni degil yani..

ici teflon gibi duruyor disida cift kat ve seramikle karisik oljyor..diger markalardan memnun olmayan cok ama ben cok memnunum..soran herkese de tavsiye ederim..hele omlet setinde omlet falan yap yag gibi kayiyor..yani yemekleri hakikaten lezzetli oluyor ve yapismiyor..az su ile pisirebiliyorsun mesela..

ben pek teflonu sevmem bana yemekleri haslama tarzi lezzersiz gelir..o yuzden celikte yapardim..ben seramik takim alacaktim biri bana omlet setini hediye etti dogum gunum de..iyi ki de etmis..sandigimdan daha iyi cikti..
teşekkürler canım fikir sahibi oldum az çok sayende araştırıcam...

Yemek takiminda 3, kahvalti da 1 yada 2 guzel bence. Ben celik tencere setimi hisardan aldim seramiklerimide esse den. Memnunum tavsiye ederim.

1. kahvaltı takımı çok şık bence. Tencere için de korkmaz kullanıyorum çok memnunum, ısıyı eşit dağıtıyor tabanı, çabuk pişiriyor

Back